آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

اعتراف سارقان به سرقت ۱۵۲ راس دام

باند  سرقت و ذبح غیرمجاز  دام های  سنگین با کشف ۱۸ فقره  سرقت در مناطق روستایی جنوب کرمان  متلاشی شد.

به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی شهرستان فاریاب در این باره بیان کرد:به دنبال افزایش  وقوع سرقت احشام سنگین وزن در مناطق روستایی،  نیروهای پلیس فاریاب با انجام اقدامات اطلاعاتی به دست داشتن شش متهم در این سرقت ها پی بردند و متوجه شدند این افراد گوشت احشام سرقتی را به مالخرهایی در کهنوج می فروشند.

سرهنگ حیدر احمدیوسفی ادامه داد: در این خصوص ماموران با اعزام  گروهی از ماموران  به شهرستان کهنوج و دریافت  دستور قضایی، قصابی مدنظر را پلمب و دو  نفر را به اتهام خرید گوشت سرقتی دستگیر کردند.وی گفت : ماموران انتظامی در عملیاتی دیگر نیز با حضور ضربتی در شهرستان جیرفت، دو نفر از عاملان سرقت احشام را به دام انداختند.  

این مسئول انتظامی تصریح کرد: این سارقان تاکنون به انجام ۱۸فقره  سرقت احشام سنگین وزن اعتراف کرده اند که تلاش ماموران برای دستگیری دو  متهم دیگر و احقاق حق اهالی مناطق روستایی که از آن ها سرقت شده، درحال انجام است.

این گزارش حاکی است، نیروهای پلیس آگاهی سیرجان در پی سرقت احشام دامداران سالخورده و کم توان در برخی نقاط روستایی ، با انجام اقدامات تخصصی  چهار  متهم  مرتبط  در این سرقت ها را شناسایی و آن ها را به همراه  سه  گوشی همراه سرقتی و دو  دستگاه خودرو دستگیر کردند.  

این سارقان پس از انتقال به مقر انتظامی  در مواجهه با اسناد و مدارک موجود با معرفی یک مالخر به ۳۸ فقره سرقت احشام به تعداد ۱۵۳راس گوسفند اعتراف کردند .

سرهنگ امیرسبتکی فرمانده انتظامی بیان کرد: این متهمان که بین ۱۷ تا ۱۹ سال دارند و سرقت های متعددی را با بستن دست و پای اهالی روستاهای محدوده شهرستان های کرمان، سیرجان، بردسیر، شهربابک، بافت و نگار مرتکب شده اند، با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۸ ۰۱:۱۸

گوسفند دام سنگین نیست دام سنگین به گاو و شتر و ... میگن دام سنگین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.