آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

سطح پوشش برف کشور نصف شد

با پوشش ۴ درصدی مساحت کشور از برف، نسبت به شرایط نرمال (متوسط درازمدت) در این وقت سال، سطح پوشش برف کشور نصف شده است.

سطح پوشش برف کشور نصف شد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بارش برف در پاییز و زمستان به عنوان یک پشتوانه تأمین آب در تابستان سال بعد خواهد بود و هرچه بارش برف بیشتر و گسترده‌تر باشد، شاهد ورودی بیشتر آب به سدهای کشور در طول بهار و حتی تابستان خواهیم بود.
 

 در سال آبی جاری در کنار کاهش شدید بارش‌ باران در نقاط مختلف کشور، کاهش برف نیز با کاهش قابل توجه نسبت به سال گذشته و نسبت به شرایط نرمال (متوسط درازمدت) مواجه شده است.

درحال حاضر تنها ۴ درصد مساحت کشور پوشش برف داریم، درحالی‌که این رقم در سال‌های نرمال (متوسط درازمدت) باید در این وقت سال حدود ۹ درصد باشد. درواقع با کاهش بیش از ۵۰ درصدی سطح بارش برف در کشور مواجه‌ایم.

بررسی داده‌های ماهواره‌ای و پیگیری از شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که از نظر آب معادل برف باریده شده، در سال آبی جاری با کاهشی ۳۵ درصدی نسبت به آمار متوسط درازمدت مواجه‌ایم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۶ ۱۴:۵۴

حضرات مدیریت اب کشور لطفا اعلام کنند چند درصد از منابع تامین اب شرب و کشاورزی و صنعت به میزان پوشش برفی در حالت نرمال وابسته است

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۶ ۱۴:۳۷

ابرها رو بارور کنید راه دیگه ای نداره

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۶ ۱۳:۴۹

عمق هم کم شده

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۶ ۱۳:۱۲

خدا هم ما را تحریم کرده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.