سکه از مرز ۳۲ میلیون عبور کرد
قیمت سکه امامی باوجود ثبات نرخ طلا در نیمه ابتدایی معاملات امروز، از مرز ۳۲ میلیون عبور کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فرارو، قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۱ دی با شروع خریدوفروشهای بازار گرمی دو میلیون و ۶۰۸ هزار تومان به ثبت رسید. نرخ طلا با این اوصاف تفاوتی با معاملات عصر چهارشنبه نداشت، اما قیمت سکه امامی با جهش تقریبا ۳۵۰ هزار تومانی از مرز ۳۲ میلیون عبور کرد. نیم سکه ۲۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۱۵۰ هزار تومان گران شدند و به ترتیب ۱۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و ۱۱ میلیون و ۵۸۵ هزار تومان به فروش رسیدند. دلار خدماتی امروز حوالی محدوده ۴۳ هزار تومان عرضه میشود.

قیمت دلار خدماتی امروز پنجشنبه ۲۱ دی معادل ۴۲ هزار و ۹۲۵ تومان اعلام شد. دلار خدماتی دیروز با همین نرخ عرضه شد، اما نرخ فروش یورو خدماتی با رشد ۱۱۵ تومانی درمقایسه با چهارشنبه، از مرز ۴۷ هزار رد شد و به ۴۷ هزار و ۴۵ تومان ارتقا پیدا کرد.

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۱ دی دو میلیون و ۶۰۸ هزار تومان است که نسبت به خریدوفروشهای عصر چهارشنبه تفاوتی ندارد.
قیمت سکه امامی با این حال با جهش ۳۵۲ هزار تومانی به ۳۲ میلیون و ۱۲ هزار تومان رسید. نیمسکه ۲۰۰ هزار تومان و ربعسکه ۱۵۰ هزار تومان گران و به ترتیب ۱۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و ۱۱ میلیون و ۵۸۵ هزار تومان فروخته شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
مگر تو کشور جنگ شده طلا و دلار بره بالا دوبرابر واردات نفت و غیر نفتی صادر کردیم چرا باید انتظار تورم داشته باشیم
کاسبان تحریم باید بدونند دیگه همه کاسب شده اند دلار هم انبار کنند پس فردا چون همه دلار خریدند دلارشون خریدار نخواهد داشت باید باید کمتر از قیمت خرید بدند دست مردم
سکه و طلا هم سوار قطار پیشرفت شدن. مگه اونا دل ندارن پیشرفت کنن؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.