مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

واکنش علی جنتی به انتقادات از پدرش

وزیر ارشاد دولت روحانی با اشاره به انتقادات از دبیر شورای نگهبان گفت: کسانی که این مسایل را مطرح می‌کنند یا با سازوکار شورای نگهبان آشنا نیستند یا عمداً به آن می‌پردازند.
کد خبر: ۱۲۱۸۹۸۳
|
۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷ 31 January 2024
|
2583 بازدید
                              واکنش علی جنتی به انتقادات از پدرش

به گزارش «تابناک»، علی جنتی، عضو کابینه دولت یازدهم، در بخشی از گفتگو با خبرآنلاین به انتقادات از دبیر شورای نگهبان در زمان انتشار اخبار ردصلاحیت ها اشاره کرد و گفت: چون آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان هستند برخی فکر می‌کنند که ایشان همه تصمیمات را می‌گیرد در حالی‌که اگر کسی با سازوکار شورای نگهبان در جریان انتخابات مجلس شورای اسلامی آشنا باشند، می‌دانند که حتما باید ۱۲ عضو شورای نگهبان نظر بدهند و اگر بخواهند کسی را رد یا تایید صلاحیت کنند حداقل باید ۷ رأی داشته باشد درانتخابات خبرگان هم حتما باید هر تصمیمی برای تایید صلاحیت باید با اکثریت آراء فقها باشد مگر می‌شود در زمینه احراز صلاحیت‌ها فقط یک نفر رأی بدهد؟

وی ادامه داد: کسانی که این مسایل را مطرح می‌کنند یا با سازوکار شورای نگهبان آشنا نیستند یا عمداً به آن می‌پردازند. روشن است که آیت الله جنتی در شورا یک رای بیشتر ندارد و شورا بر اساس رای اکثریت اعضاء عمل می‌کند.

کوشا خودرو بین متن خبر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟