آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
4بازدید

وزیر کشور: نظام در اوج عزت و اقتدار است

وزیر کشور گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در اوج عزت و اقتدار قرار دارد و روز به روز شاهد موفقیت بیشتر نظام هستیم.

وزیر کشور: نظام در اوج عزت و اقتدار است

به گزارش «تابناک»، به نقل از ایسنا، احمد وحیدی عصر یکشنبه، ۱۵ بهمن در آیین افتتاح و عملیات اجرایی طرح‌های دهه فجر عسلویه در سالن چند منظوره بیدخون گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در اوج عزت و اقتدار قرار دارد و روز به روز شاهد موفقیت بیشتر نظام هستیم.

وی افزود: دشمنان به دنبال زمین زدن نظام اسلامی بودند اما امروز شاهد شکست دشمنان هستیم.

وزیر کشور خاطر نشان کرد: افتتاح و کلنگ زنی ۱۴۷ هزار میلیارد تومان در استان بوشهر نشان دهنده این است که کشور در مسیر توسعه و پیشرفت و عمران و آبادانی است و دشمنان ناکام شده اند.

وحیدی بر لزوم کاهش آلایندگی پارس جنوبی تاکید کرد و گفت: مردم عسلویه نیازمند توجه ویژه‌تری هستند و استاندار بوشهر در این مسیر اهتمام جدی دارد.

وی به انتخابات اسفند ماه اشاره کرد و یادآور شد: لازمه یک ایران قوی، مجلس قوی و لازمه مجلس قوی نیز یک‌انتخابات باشکوه با مشارکت بالای مردم است. وزیر کشور ابراز داشت: وزارت کشور آمادگی کاملی برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور را دارد.

وحیدی افزود: نسبت به امام و شهدا باید دین خود را ادا کنیم و با حضور پرشور در انتخابات، این مهم محقق می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.