پل جهادگران خرمآباد زیر آب رفت
- پل جهادگران خرمآباد با توجه به شدت بارش بارندگی امروز (جمعه ۲۷ بهمن) زیر آب رفت.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، این پل در ورودی شهر خرم آباد از سمت شمال و شهرستان الشتر قرار دارد که به دلیل ارتفاع کم و حجم بسیار بالای بارش ها زیر آب رفته و اکنون رودخانه این منطقه در آستانه طغیان است.
در زمان حاضر معابر و خیابان های خرم آباد به شدت دچار آبگرفتگی شده اند و کانال های عبور آب کنار خیابان ها به علت شدت بارش آب ورودی به سطح خیابان ها دوچندان شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان بیان کرد: تاکنون میزان بارش باران ۵۰ میلیمتر گزارش شده و پیشبینی میشود تا پایان امروز ۳۰ میلیمتر دیگر به آن افزوده شود.
مهدی پازوکی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به شدت بارندگی، هشدار قرمز هواشناسی تا پایان امروز جمعه در استان صادر شده است.
وی ادامه داد: بارش باران از چهارشنبه شب لرستان را فراگرفته و تاکنون بارندگی خوبی ثبت شده و اکنون هسته اصلی بارندگیها در این استان فعال شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.