آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
7بازدید

شناسایی ۳۵۴ بیمار کرونایی در کشور

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: در طول هفته گذشته ۸ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور جان خود را از دست داده‌اند.

شناسایی ۳۵۴ بیمار کرونایی در کشور


به گزارش تابناک، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای آخرین وضعیت کرونا در کشور در طول هفته گذشته را به شرح زیر منتشر کرد:

از یکشنبه هفته گذشته (6 اسفند) تا روز گذشته 12 اسفندماه 1402 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 354 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و 280 نفر آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 627 هزار و 863 نفر رسید.

متاسفانه در طول 7 روز گذشته، 8 نفر از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری، به 146 هزار و 837 نفر رسید. 

 

خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و 392 هزار و 681 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

17 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون 59 میلیون و 198 هزار و 534 آزمایش تشخیص کرونا در کشور انجام شده است.

تاکنون 65 میلیون و 244 هزار و 954 نفر دوز اول، 58 میلیون و 636 هزار و 216 نفر دوز دوم و 31 میلیون و 738 هزار و 97 نفر، دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 155 میلیون و 619 هزار و 267 دوز رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.