آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

حل مشکلات در گرو تغییر نگاه متولیان

سیدمحمد سادات‌ابراهیمی، نماینده گتوند و شوشتر در یادداشتی كه در روزنامه فرهنگ جنوب منتشر شده است، حل مشكلات جامعه را در گرو تغییر در نگاه متولیان دانست.

طبق اعلام نظر متولیان امر در حال حاضر استان خوزستان با وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که دارد از نظر نرخ بیکاری و اشتغال رتبه دوم کشور را از آن خود کرده است که این مسئله با توجه به ویژگی‌های یادشده جای تأسف است.

البته از آنجایی که در شرایط حال مشکلات زیرساختی متعددی از قبیل آب شرب و برق و شبکه فاضلاب و بسیاری از نیازهای اولیه وجود دارد و به عبارتی زیرساخت‌های لازم برای توسعه شهر در حال نابودی است و در حدود 60 تا 70 درصد روستاهای استان خوزستان فاقد آب و راه جاده‌ای هستند و مردم آن با مشکلاتی از قبیل کمبود سطح‌ آموزش‌وپرورش رنج می‌برند؛ طبیعی است که تمامی توجهات به سمت حل این مشکلات هدایت شود و همراستا با آن دیگر کمتر کسی به معضل بیکاری و عدم اشتغالزایی در شهرستان توجه دارد.

در حال حاضر تلاش تمام متولیان و دست‌اندرکاران و از جمله نمایندگان آن‌است كه این قبیل زیرساخت‌ها فراهم شود چراکه این اعتقاد وجود دارد که به واسطه این کار سایر موارد نیز به ترتیب حل خواهند شد و به عبارت دیگر آنچه موجبات کمبود کار و اشتغالزایی و همراستا با آن مهاجرت را پدید می‌آورد همین نبود زیرساخت‌ها و امکانات لازم است.

هر چند در طول این سال‌ها کارها و اقدامات ویژه‌ای برای حل این معضلات صورت گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.