آخرین خبرترافیک نیمه‌سنگین در ۳ محور پایتخت
1بازدید

چاوز بار دیگر به ایران می آید

رئیس جمهوری ونزوئلا در یک برنامه رادیو و تلویزیونی از سفر قریب الوقوع خود به روسیه، بلاروس، چین و ایران خبر داد.

رئیس جمهوری ونزوئلا در یک برنامه رادیو و تلویزیونی از سفر قریب الوقوع خود به روسیه، بلاروس، چین و ایران خبر داد.

به گزارش مهر "هوگو چاوز" روز یکشنبه تاکید کرد در سفر به مسکو درباره تاسیس یک بانک اقتصادی مشترک با روسیه که دو کشور دو سال پیش موافقت خود را با این طرح اعلام کردند، گفتگو می کند. وی در ادامه به امضای چند سند همکاری در روسیه و چین اشاره کرد.

روسیه، بلاروس، چین و ایران چهار کشوری هستند که ونزوئلا روابط سیاسی و اقتصادی نزدیکی با آنها دارد. چاوز تاریخ دقیق سفر خود به این چهار کشور را اعلام نکرد.

بر اساس این گزارش چین و ونزوئلا همکاریهای اقتصادی خود را افزایش دادند و هم اکنون بودجه اقتصادی مشترکی به میزان 12 میلیارد دلار دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.