آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
4بازدید

ویزای ۸۷ هزار زائر حج صادر شد

تاکنون ویزای ۸۷ هزار زائر حج تمتع صادر شده است که روند قابل قبولی نسبت به سنوات گذشته محسوب می‌شود.

ویزای ۸۷ هزار زائر حج صادر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، عملیات اعزام نخستین گروه از زائران حج تمتع ۱۴۰۳ از امشب آغاز می‌شود و ۶۲۲ کاروان از ۲۱ ایستگاه پروازی عازم سرزمین وحی می‌شوند.

سهمیه ایران برای اعزام زائران در حج تمتع امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر است که تاکنون ویزا (روادید) ۸۷ هزار نفر از حجاج و عوامل حج صادر شده است و به گفته رضایی؛ مدیر عملیات حج تمتع ۱۴۰۳، وضعیت صدور روادید نسبت به سنوات قبل یک نقطه چشمگیر و حائز اهمیت محسوب می‌شود، زیرا در گذشته شاهد بودیم که حتی روادید برخی کاروان‌ها در لحظه آخر و زمان عزیمت به فرودگاه در اختیار آن‌ها قرار می‌گرفت.

عملیات رفت ۲۹ روز و عملیات برگشت زائران ۲۳ روز به طول می‌انجامد.

مسئولان سازمان حج و زیارت در تلاش هستند میانگین طول سفر زائران را هم کاهش دهند، بر این اساس اگر میانگین سفر ۳۵ روز بوده امسال به ۳۲ روز کاهش یابد البته ممکن است سفر یک زائر ۳۰ روز و زائر دیگر ۳۵ روز به طول بینجامد در عین حال اگر فردی به دلایل خاصی مجبور به کاهش بیشتر مدت سفر باشد، شرایط را برایش فراهم می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.