آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
8بازدید

تویوتا کمری با چهره‌ای جدید به ایران برمی‌گردد

تویوتا کمری را می‌توان یکی از محبوب‌ترین خودروهای وارداتی ایران در تمامی دوران‌ها دانست. این خودرو در قالب نسل‌های مختلف و با پیشرانه‌های گوناگون در کشورمان حضور دارد. جدیدترین نسل این خودرو یعنی تویوتا کمری XV80 نیز در صف واردات به بازار ایران قرار دارد.

تویوتا کمری با چهره‌ای جدید به ایران برمی‌گردد

به گزارش «تابناک» به نقل از دیجیاتو، حدود دو دهه از زمانی که تویوتا کمری با موتور شش سیلندر پرقدرت به ایران آمد، می‌گذرد. طی سالیان اخیر این خودرو با موتور‌های ۲.۵ لیتری تنفس طبیعی چهارسیلندر در بازار کشورمان حضور یافت و البته برخی از نسخه‌های آن نیز پیشرانه هیبریدی داشتند. تویوتا کمری XV80  نیز در قالب نسخه هیبریدی به بازار ایران خواهد آمد، اما آیا این خودرو می‌تواند با نسل قدیمی و شش سیلندر موسوم به تویوتا کمری گرند رقابت کند؟

بر اساس گزارش دیجیاتو، پیشرانه هیبریدی کمری XV80  از ترکیب موتور ۲.۵ لیتری چهارسیلندر تنفس طبیعی و موتور الکتریکی بهره می‌برد. این پیشرانه هیبریدی در مجموع ۲۱۵ اسب‌بخار قدرت و ۲۲۱ نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس اتوماتیک CVT، وظیفه انتقال قدرت و گشتاور به چرخ‌های جلو را بر عهده دارد. این گیربکس به‌صورت مصنوعی، ۱۰ دنده را در خودرو شبیه‌سازی می‌کند.

مصرف سوخت ترکیبی نسل جدید کمری هیبریدی ۴.۸ لیتر بر صد کیلومتر است و باک سوخت این خودرو نیز ۴۹ لیتر حجم دارد. شتاب صفرتاصد رسمی این نسخه، ۸ ثانیه عنوان شده است. حداکثر سرعت قابل دستیابی با کمری هیبرید نیز ۱۸۰ کیلومتربرساعت خواهد بود. سیستم تعلیق کمری هیبرید در جلو از نوع مک‌فرسون و در عقب از نوع جناغی دوبل است. ترمز‌ها نیز در چهار چرخ از نوع دیسکی هستند.

امکانات و تجهیزات تویوتا کمری هیبرید براساس کاتالوگ برساوش به شرح زیر هستند: کروز کنترل، دو کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری، سیستم صوتی به همراه شش بلندگو و نمایشگر، دوربین و سنسور پارک عقب، صندلی برقی راننده، تهویه اتوماتیک دو ناحیه‌ای، سنسور باران، تریم چرمی کابین، ترمز پارک برقی، کلاستر دیجیتال، هدآپ دیسپلی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، رادار بین خطوط، ترمز اضطراری خودکار، هشدار خروج از خط، آینه‌های جانبی تاشو برقی، حالت رانندگی تمام برقی و شیفتر‌های تعویض دنده پشت فرمان.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۲ ۱۱:۲۱

میخواستم یکدستگاه بخرم پشیمان شدم

چون زمانیکه پراید هست کمری کیلویی چند ؟!

ناصر۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۱۱:۱۰

چه فایده.اگر اقتصاد کشور درست شد مثل سال۱۳۷۶تا۱۳۸۴اون موقع ماهم میتونیم بخریم.وگرنه هیچ وقت نمیتوانیم حتی کوییک بخریم

جواد۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۰۹:۱۳

دقیقا برای از ما بهتران ساخته شده و درصد مرفه جامعه چون حداقل نیمی از مردم به نان شب محتاجند و سفرهاشون خالیه و با سیلی صورتشون رو سرخ نگه میدارند

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۰۸:۲۵

با چهره ای جدید، کمترین آپشن و ۴ برابر قیمت جهانی به ایران می آید

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۰۸:۲۲

چقدر زشته

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۱۲:۰۰

سلیقه ات زشته

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۰۸:۱۵

ماشین خوبیه برای کسی که پول داشته باشه نه اکثریت مردم که درگیر مسایل و مشکلات اقتصادی روزانه هستند. برای بچه های مسولین هم مخصوصا عالیه

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۰۷:۲۶

کمری ماشین خوبی است، ولی برای کسی که پارکینگ بزرگ داشته باشد. یک کم جاگیر و بزرگ است.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۰۹:۲۶

تو بخر پارکینگت با من

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.