آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
2بازدید

دستگیری ۴ سارق مسافرکش نما در خرمشهر

چهار سارق مسافرکش نما در خرمشهر دستگیر شدند.

دستگیری ۴ سارق مسافرکش نما در خرمشهر

به گزارش تابناک، سرهنگ نجم الدین سهرابی در پی وقوع چند فقره سرقت به عنف و یک فقره مسلحانه به شیوه مسافر کش نما و خشن مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرارگرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع ماموران پس از تحقیقات گسترده و اقدامات پلیسی موفق شدند پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک اقدام هماهنگ و ضربتی هر چهار نفر اعضای این گروه سارقان را در مخفی گاهشان دستگیر و اموال سرقتی را نیز کشف کنند.

سرهنگ نجم الدین سهرابی تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های صورت گرفته به ۴ فقره سرقت به عنف و یک فقره سرقت مسلحانه در قالب مسافر کش نما اعتراف که صحنه‌های سرقت بازسازی و توسط مالباختگان شناسایی و سپس به همراه پرونده به مرجع قضائی معرفی و روانه زندان شدند.
وی با بیان اینکه احساس امنیت مردم خط قرمز پلیس است از مردم خواست با هوشیاری در صورت مشاهده و یا اطلاع از هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعید۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۱:۳۴

درود وخسته نباشید به نیروهای زحمتکش یگان انتظامی وامنیتی انشالا که همیشه ومقتدرانه پیگیر باشند چون ا مید مردم از لحاظ امنیت به انهاست

خ۱۴۰۳/۰۶/۱۴ ۰۹:۳۶

باید اعدام بشن بخدا که کسی جرات نکنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.