آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
13بازدید
۱۶

صدرالدین حجازی به کما رفت/ حرف های همسر او به کسی برخورد؟

صدرالدین حجازی بازیگر سینما و تلویزیون در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان امام خمینی بستری شده است و وضعیت جسمانی مناسبی ندارد.

صدرالدین حجازی به کما رفت/ حرف های همسر او به کسی برخورد؟

به گزارش «تابناک»، صدرالدین حجازی بازیگر مطرح سینما و تلویزیون که از مدتی پیش درگیر بیماری سرطان شده بود در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان امام خمینی بستری شده است و وضعیت جسمانی مناسبی ندارد.

طبق پیگیری‌ها، این هنرمند قدیمی همچنان در کما به سر می‌برد. از میان فیلم‌های سینمایی صدرالدین حجازی به نقش‌آفرینی او در «ناخدا خورشید»، «روز شیطان»، «مزاحم»، «سنتوری»، «تردید» و «خرس» می‌توان اشاره کرد.

این بازیگر ۷۶ ساله تاکنون در فیلم‌ها و سریال‌های متعددی بازی کرده که از بین آن‌ها می‌توان به فیلم‌های «ناخدا خورشید»، «روز شیطان»، «مزاحم»، «سنتوری»، «تردید» و «خرس» اشاره کرد.

 

 حرف های عجیب همسر حجازی

چند روز پیش سونیا شکیبا، همسر حجازی گفت: من یک زمان در فیلم «آخرین خون بازی» نقشی را بازی کردم و همان جا متوجه شدم سینما بی‌رحم است و بازیگر، تاریخ مصرف دارد اما عمق فاجعه را تازه درک کرده‌ام که هیچ‌کس حال تو را نمی‌پرسد و این بدترین چیزی است که در این مدت تجربه کردم. اطرافیان تنهایی سنگینی را بر من تحمیل کرده‌اند ولی با این حال با وجود ۲۳ سال اختلاف سنی ۳۰ سال است که در کنار ایشان زندگی می‌کنم و تمام تلاشم این است که اعتبار و آبروی آقای حجازی حفظ شود تا اتفاقی که برای برخی دیگر از بازیگران سینما رخ داد و شرایط درمانی و خانوادگی‌شان خبرساز شد، برای ایشان تکرار نشود.  

 

همسر این بازیگر گفت: آنچه در حال حاضر احتیاج دارم، تغییر بیمه تکمیلی آقای حجازی است که با توجه به عضویت در انجمن بازیگران خانه سینما امیدوارم این کار سریع‌تر انجام شود اما می‌گویند باید تا شهریور صبر کنیم در صورتی که الان به حمایت بیمه‌ای نیاز داریم. همچنین نگران هستم که با شرایط شیمی درمانی آقای حجازی هر زمان که به بیمارستان احتیاج داشته باشند کجا باید بستری شوند که بتوانیم از عهده تامین هزینه‌ها برآییم. این دغدغه بزرگی است که بتوانیم با این شرایط بیمه‌ای در هر زمانی که حال ایشان اورژانسی شد در یک بیمارستان مشخص بدون پرداخت هزینه بستری و درمان را انجام دهیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۷:۵۴

یادش بخیر زیر زمین اول عمو کاوسی رفت و بعد همه ما میریم

احمدی۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۵:۰۹

آقایان هنرپیشگان سوپراستار،فوتبالیست های میلیاردر البته از نوع دلاریش لواسان نشین ها

اونهایی که گاه وبیگاه کاخ هایشان بخاطر دقه دلی ما بدبخت ها توفضای مجازی منتشرمیشه اونایی که قصرطلاوجواهرزدن و...و...و...کجاهستید؟جناب حجازی زمانی بازیگربود که همه چی بخاطردل بود نه پول وشماها این دل را ویران کردید وهمه چی را پولی کردید همین شماها که بعضی وقت ها بخاطرکمک ناچیزتان درخرید یکدست لباس برای کودکی ویا واریزکردن اجاره یک ماه انسان نداری اما در حقیقت تنها بخاطر هرکول سازی از خودتان،حالا کجائید خوب بیائید همه شما که روزی زیر دست این پیشکسوت فهیم بودید کجائید برای هرکول سازی هم که شده به فکراین عزیزان باشید

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۲:۵۹

وای به حال مردم عادی .خدایا به این ملت رحم کن .چوب ناشکری و نمک نشناسی را به اندازه کافی خورده ایم

آرزو۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۲:۰۵

نقش«مخور» در روزی روزگاری رو هیچکس به اندازه ایشان نمی‌توانست اینقدر خوب ایفا کند.هنرمند واقعی ایشان هستند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۲:۰۳

ملت بیکار و خودکم بین و بی اطلاع و نظریه پرداز ، هم که منتظرند برای اظهار فضل !

مهدی۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۱:۵۶

حرفهای همسر آقای حجازی مگر چه مشکلی داشت که سایت شما نوشته به کسی برخورد یا نه؟! اصلا کجای این حرفها عجیب بود که شما تیتر زدین "حرفهای عجیب خانم حجازی". حرف حق رو زده این خانم.

رضا۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۹:۲۰

خدا شفای عاجل اعطا کند

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۹:۱۷

حقیقت را گفته
چرا بیمش نمیکنن

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۹:۰۶

مراقب سلامتی خودتان باشید بهداشت و درمان خودش دچار سرطان است توقع نداشته باشید . مثل هر موضوع دیگر .

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۸:۳۹

با آرزوی سلامتی

علی نقی۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۷:۱۸

انشاالله شفای عاجل

سلیمان۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۶:۵۴

خدا شفا بده انشاالله

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۲:۵۰

با ناصر حجازی نسبتی داره ؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۲:۰۸

پدر سینا حجازی خواننده هستش

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۰۲:۰۳

خدا نگذرد از باعث و بانی عوامل افزایش بیماری سرطان که ملت شریف ایران را یک به یک قربانی میکند. مسولین نظام به فکر مسایل بی خود هستند و سلامتی ملت اصلا براشون مهم نیست.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۵ ۱۱:۱۸

اون همه پارازیت و الودگی های محیطی و غذایی سرطان رو افرایش داده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.