آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

پرداخت بخشی از معوقات فرهنگیان

سخنگوی دولت از پرداخت بخشی از معوقات فرهنگیان خبر داد.

پرداخت بخشی از معوقات فرهنگیان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی در حاشیه آیین بازگشایی مدارس اظهار کرد: با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش، قسمتی از معوقات فرهنگیان با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه پرداخت شد.

وی افزود: کمیته مشخصی هم کاهش ترافیک آغاز سال تحصیلی به خصوص در شهرهای بزرگ فعال شده است؛ از آنجایی که هنوز حجم زیادی از مردم از سرویس مدارس برای جابجایی فرزندان دانش آموز خود استفاده نمی‌کنند لازم بود تا تدابیری اندیشیده شود.

سخنگوی دولت تأکید کرد: از همین روز ساعات کاری ادارات شناور شد و هم با همکاری شهرداری تهران، حمل و نقل رایگان برای معلمان و دانش آموزان در هفته اول مهر را خواهیم داشت. امیدواریم با این اقدامات مقداری از حجم ترافیک کاهش یابد.

وی درباره احتمال کمبود معلم داریم، گفت سعی کردیم کلاس را بدون معلم نگذاریم اما اینکه آیا به استانداردی که سند تحول آموزش و پرورش می‌گوید رسیده‌ایم یا نه، واقعیت این است که نه، این اتفاق رخ نداده و همکاران ما در آموزش و پرورش مجبورند به جهت کمبود معلم، کلاس‌ها را فشرده‌سازی کنند تا کلاسی بدون معلم نباشد اما آن کیفیتی که مدنظر است، با افزایش سرانه افراد در کلاس محقق نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.