آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
8بازدید

حباب‌ها در بازار طلا بزرگ‌تر می‌شوند

بازارهای ارز، طلا و سکه این روزها گارد صعودی به خود گرفته‌اند و در حال رسیدن به سقف‌های تعیین شده از نظر تکنیکالی هستند.

حباب‌ها در بازار طلا بزرگ‌تر می‌شوند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، قیمت سکه به‌سمت کانال ۴۵ میلیون حرکت کرد، طلای آب‌شده از میانۀ کانال ۱۶ میلیون عبور کرد، قیمت درهم به ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان رسید و قیمت دلار هرات از سد ۴۳ روزه خودش با افزایش عبور کرد.

این حرکت بازار‌ها در حالی رقم خورد که قیمت دلار تهران با سایر بازار‌ها بالا نرفت و در کانال ۵۹ هزار تومان بازگشایی کرد و با رسیدن قیمت درهم به مرز مهم، به ۵۹ هزار و ۲۰۰ تومان رسید.

رحیمی، کارشناس اقتصاد ایران: نوسان بازار‌ها در شرایط فعلی عجیب شده؛ بازار طلای آب‌شده باتوجه‌به اشباع خرید و رسیدن به مرز مقاومت، سیگنال عدم خرید می‌دهد، بازار ارز باتوجه به حبس در دامنه مشخص سیگنال خرید می‌دهد. 

باتوجه به اخبار سیاسی و بین‌المللی به نظر می‌رسد خریدوفروش نکردن، می‌تواند بهترین پوزیشن معاملاتی باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.