آخرین خبرجدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم امروز دوشنبه 11 آبان؛ نوسان افزایشی شاخص ارزی
4بازدید

هوای پایتخت در آستانه پاکی

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۵۴ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران به دلیل بارش باران و وزش باد در آستانه پاکی است.

هوای پایتخت در آستانه پاکی

به گزارش تابناک به نقل از مهر،  بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۵۴ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران به دلیل بارش باران و وزش باد در وضعیت قابل قبول و در آستانه پاکی است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۸۴ بوده و هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار داشت.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک، ۱۲۷ روز هوای قابل قبول و ۵۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۲ روز هوای ناسالم داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۸ روز هوای پاک، ۱۳۷ روز هوای قابل قبول و ۴۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۵ روز ناسالم برای همه افراد داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.