نگاهی به مواضع مشکوک و خلاف وحدت تندروها در فجازی؛
سرباز مجازی اسرائیل در ایران نباشید!
در این روزهایی که منطقه با یکی از بزرگترین تنش ها در طول تاریخ دست و پنجه نرم می کند عده ای بدنبال ماهی گرفتن از آب گل آلود هستند!
به گزارش تابناک، درست در زمانی که منطقه و مخصوصا جبهه مقاومت در یکی از بحرانی ترین وضعیت های خود قرار دارد، افرادی سوپر انقلابی و پروژه بگیر بدنبال ماهی گرفتن از این آب گل آلود هستند.
یکی از لازمه های گذر از یک بحران، همدلی و وحدت بین افراد است اما در این میان قشری حداقلی و خاص که نوعاً از قماش پایداریچی و موسسه مصاف هستند به رهبری افرادی همچون علی اکبر رائفی پور که هنوز پرونده قضائی اش در محاکم روی میز باز است در فضای مجازی و با اکانت هایی ناشناس اقدام به لجن پراکنی و ایجاد فضای تفرقه ای بین مردم و دولت می کنند.
اما گویا آنها در حال حاضر پروژه جدید دارند، پروژه تخریب نیروهای مسلح کشور و ایجاد فضای انتقادی و حتی براندازی دولت چهاردهم.
آنها حتی در بعضی اظهار نظرات خود در فضای مجازی خود را عاقل و حکیم تر از مقام معظم رهبری که خود از ایشان بعنوان «آن یکنفر» یاد می کنند می دانند.
اظهاراتی که بیشتر به جای اینکه کمکی باشد برای گذر از وضعیت فعلی این فکر را در ذهن ها بوجود می آورد که شاید «ستون پنجم دشمن در ایران فعال شده است» و آنها سربازان و مجری آن هستند.
اما سوالی که ایجاد می شود این است که وجود چنین چنین افرادی در جامعه و لجن پراکنی هایشان برای چه کسانی سود دارد؟
آیا مراجع قضائی فکری برای مهار این قماش سوپر انقلابی دارد؟














تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
برای رائفی پور ثابتی دیگر کسی ارزش قائل نمی شود
مردم از چنین تفکراتی خسته شده اند.
رائفی پور و رائفی پور ها افتخار ایران و فرهنگ ظلم ستیز ایران هستند و مشتی خائن و عمله استعمار با هوچی گری و دروغ و افترا قصد تخریب شان را دارند. مرگ بر سگیونیست و عوامل پیدا و نهان این پدیده کثیف و شیطانی
وقتشه از حرف به عمل برسید
زنده باشیم ببینیم چند مرده حلاجید
حرف ها درسته حالا شما می خواید بنویسید سرباز اسراییل یا یک آدم آزاده
وجود این افراد فقط هزینه است برای کشور و ملت
دمشون گرم همشون حرف حق زدن
همیشه فقط حرف زدند
اینها رو الکی بزرگ نکنید. وقتی طرف را استاد می نامید همین می شود.
برعکس شده؟
خوب حرف حساب میزنن دیگه
الان وقت خلع سلاح شدنه؟
شما می تونید با عمل حساب شده پاسخ حرف هاشونو بدید
حرف زدن راحته. یک نفرشون تشریف ببرن لبنان ما همه دنبالشون میریم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.