تشکیل پرونده قضایی در درباره قصورها در سیل جیرفت
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت از تشکیل پرونده قضایی در خصوص سیل روز گذشته در جیرفت که منجر به فوت ۱۵ نفر گردید خبر داد و گفت: باترک فعلها و قصورهای صورت گرفته برخورد قضایی خواهد شد.

به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ افشین صالحینژاد در حاشیه بازدید میدانی از محل وقوع سیل، اظهار داشت: در صورت احراز هرگونه تخلف از ناحیه هر اداره یا سازمانی که موجب بروز یا تشدید حادثه شده باشد با افراد متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
وی در تشریح جزییات این خبر عنوان کرد: بلافاصله پس از اعلام وقوع سیلاب در جیرفت رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت و اینجانب به همراه قضات رسیدگی کننده در محل حادثه حضور یافتیم.
وی گفت: در بحران سیلاب جیرفت قصور ادارات متولی از جمله اداره کل هواشناسی استان بررسی میگردد.
صالحی نژاد افزود: ساعت ۱۶ روز گذشته بر اثر جاری شدن سیلاب تاکنون تعداد ۱۵ نفر در جیرفت جان باختند.
وی گفت: بلافاصله دستورات قضایی لازم صادر گردید و با هماهنگیهای لازم توسط مسئولین مربوطه و کمکهای مردمی، شهرداری و نیروهای هلال احمر اجساد شناسایی و کشف گردیدند.
دادستان جیرفت گفت:حسب اعلام مراجع رسمی، اداره کل هواشناسی استان هیچگونه هشداری در خصوص وضعیت آب و هوا و رعد و برق و ایجاد سیلهای ناگهانی به جیرفت اعلام نکرده است.
صالحینژاد تصریح کرد:بررسی میشود آیا از مراجع رسمی کشور و اداره هواشناسی هشدار اعلام شده است یا خیر و چنانچه اعلام نشده علت آن چه بوده است؟
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
وای. وای. وای. یک سیل کوچک و نقطه ای پانزده کشته داشت. خدایا چه خبره.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.