تاریخسازی بنیامین فرجی با شکست نفر اول رنکینگ جهانی
بنیامین فرجی ملیپوش ۱۴ ساله تنیس روی میز ایران مقابل به شکست نفر اول رنکینگ جهانی در مسابقات قهرمانی آسیا شد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، دومین روز از رقابتهای تنیس روی میز قهرمانی بزرگسالان آسیا، صبح امروز با دیدار ایران و چین در مرحله یکچهارم نهایی پیگیری شد.
در نخستین مسابقه بنیامین فرجی بازیکن 14 ساله کشورمان مقابل «وانگ چو کین» نفر یک رنکینگ جهانی رفت و با ارائه یک نمایش خارقالعاده موفق شد دارنده دو مدال طلای المپیک 2024 پاریس در بخشهای میکس دوبل و تیمی را 3 بر 2 شکست دهد و دست به تاریخسازی بزند.
فرجی در گیم اول 11 بر 8، گیم چهارم 13 بر 11 و گیم پنجم 11 بر 9 برنده شد و در گیمهای دوم و سوم 11 بر 3 و 11 بر 9 باخت.
فرجی با 14 سال سن، نخستین بار است که حضور در مسابقات بزرگسالان آسیا را تجربه میکند و در اولین بازی خود نیز دست به این شگفتیسازی زد.
نوشاد عالمیان و محمدطاهر موسوی، دیگر بازیکنان تیم ایران در دیدار با چین هستند که رقابت خواهند کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ماشاءالله .. از همین الان روی ایشان سرمایه گذاری شود
اییییییییووووووللللل
احسنت امیدواریم قدر این سرمایه های گرانقدرمان را بدانیم و با حمایت های همه جانبه ، سالیان متمادی شاهد درخشش ایشان در صحنه های مختلف ورزشی ایران و جهان باشیم .
بعد میگن ما جز عالمیان ها استعدادی نداریم، بزارینشون کنار استعداد پیدا میشه
آفرین پسر.
به به، شیر پسر
آفرین زنده باشی و سربلند
آفرین آفرین
پس چرا المپیک نرفت!!؟
درودبراین شیرپسر ایران
این ینی تاریخ سازی. اما بضی خبرها گم میشن و بهشون پرداخته نمیشه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.