آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
9بازدید

واکنش ایران به نتیجه انتخابات آمریکا

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست خبری امروز تاکید کرد: رقابت های انتخاباتی جاری در امریکا به خود امریکایی‌ها مربوط است. ما در این باره که چه کسی انتخاب خواهد شد قضاوتی نداریم.

واکنش ایران به نتیجه انتخابات آمریکا

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به پرسشی درباره نگاه جمهوری اسلامی ایران به رقابت‌های انتخاباتی در ایالات متحده گفت: 

به گزارش تابناک به نقل از جماران؛ موضع ایران روشن است. برای ما عمل و رفتار دولت های مختلف آمریکا معیار و مدنظر است. ما برخلاف ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر از کشورها، مداخله‌ای در امور داخلی سایر کشورها نمی‌کنیم. 

رقابت های انتخاباتی جاری در امریکا به خود امریکایی‌ها مربوط است. ما در این باره که چه کسی انتخاب خواهد شد قضاوتی نداریم. 

سیاست های دولت های مختلف امریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران همواره خصمانه بوده است و ما در هر شرایطی این تاریخچه را مدنظر قرار خواهیم داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.