آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

خواسته اردوغان از ترامپ چیست؟!

رئیس جمهور ترکیه گفت: امیدواریم با همکاری با دولت جدید آمریکا بر بحران پیرامون اوکراین غلبه کنیم. همچنین، ترکیه از ترامپ انتظار دارد که تحویل سلاح به اسرائیل را متوقف کند.

خواسته اردوغان از ترامپ چیست؟!

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز جمعه در سخنانی اعلام کرد: از دونالد ترامپ (رئیس جمهور منتخب آمریکا) برای سفر به ترکیه دعوت کرده و امیدواریم که وی این دعوت را بپذیرد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ رجب طیب اردوغان، در ادامه افزود: با ترامپ درباره تحولات خاورمیانه (غرب آسیا) به ویژه اقدامات اسرائیل گفتگو خواهم کرد.

 این در حالی ست که اردوغان پیشتر در سخنانی در نشست عمومی پنجمین اجلاس سران جامعه سیاسی اروپا در بوداپست، پایتخت مجارستان گفته بود: نسل‌کشی که یک سال است در غزه ادامه دارد مایه شرمساری مشترک تمام بشریت است. به آن حملات غیراخلاقی و غیرقانونی به کرانه باختری و لبنان نیز افزوده شده است. 

با توجه به جان باختن نزدیک به ۵۰ هزار نفر، اطمینان از برقراری آتش‌بس فوری و فشار بر اسرائیل برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه کافی به منطقه، ضروری است.

 کسانی که بدون قید و شرط از تجاوزات اسرائیل حمایت می‌کنند، باید بدانند که در جنایات ارتکاب شده، شریک شده‌اند. از همه کشورهایی که هنوز فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند می‌خواهم این کار را انجام دهند تا به برقراری عدالت و صلح جهانی کمک کنند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.