آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

سه ایستگاه جدید مترو، آماده بهره‌برداری

عملیات اجرایی سه ایستگاه چهارراه ولیعصر (عج)، نبرد و توحید از خط 4 مترو تهران به اتمام رسیده و این ایستگاهها آماده بهره برداری هستند.

مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه با بیان این که سه ایستگاه جدید مترو تهران در خط 4 آماده بهره برداری است گفت: عملیات اجرایی سه ایستگاه چهارراه ولیعصر (عج)، نبرد و توحید از خط 4 مترو تهران به اتمام رسیده و این ایستگاهها آماده بهره برداری هستند.

به گزارش مهر، محسن هاشمی با بیان این مطلب اظهار کرد:  برای بهره برداری از ایستگاههای جدید، نیازمند افزایش تعداد قطارهای موجود در ناوگان هستیم که امید است بتوانیم با وورد واگنهای جدید با بهره برداری از ایستگاههای جدید خدمات رسانی مناسبی در ایستگاههای تازه به بهره برداری رسیده داشته باشیم و سرفاصله حرکت قطارها در این ایستگاه ها مانند سایر ایستگاه ها شود.

مدیر عامل شرکت مترو تهران در ادامه با بیان اینکه در ردیف‌های بودجه سال 89، دولت باید حدود 450 میلیارد تومان برای توسعه و ساخت مترو پرداخت کند گفت: با وجود گذشت بیش از هفت ماه از سال، باید نیمی از این اعتبارات پرداخت می شد اما تا کنون مقدار کمی از این اعتبارات محقق شده است و مترو تهران همچنان برای تحقق اعتبار یک میلیارد دلاری خود از صندوق ذخیره ارزی چشم به راه و منتظر است.

وی تاکید کرد: امروز مترو تهران بیش از هر وقت دیگری تنها نیازمند تامین اعتبارات مصوب و دریافت حق قانونی خود است، چنانچه اگر منابع مالی به موقع تامین شود شرکتهای واگن‌سازی‌ داخلی نیز می‌توانند بسیارسریع واگن‌ها را ساخته و آماده کنند و مشکل کمبود واگن نیز در مترو حل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.