آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

جزئیات تازه فوت ناگهانی دانشجوی بوشهری

این دانشجو ظهر روز گذشته ساعت ۱۳:۳۰ در کلاس درس بازاریابی حضور پیدا می‌کند و پس از گذشت دقایقی از روی صندلی خود به زمین می‌افتد.

جزئیات تازه فوت ناگهانی دانشجوی بوشهری

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: در پی اعلام دانشگاه ملی مهارت این استان مبنی بر نیاز درمانی یک دانشجوی این دانشگاه تیم عملیاتی اورژانس در کمترین زمان در دانشگاه حضور یافت.

سید حسن موسوی روز چهارشنبه اظهار کرد: پس از بررسی علائم حیاتی مشخص شد مردمک چشم دانشجوی یادشده فیکس شده و ضربان قلب نیز ندارد.

وی افزود: باتوجه به ایست قلبی این دانشجو اقدامات لازم حیاتی حمایتی برای احیای قلب انجام شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر یادآور شد: باوجود اینکه بیمار ضربان قلب نداشت پس از تلاش زیاد پرسنل اورژانس برای احیا بدلیل سن پائین نامبرده به بیمارستان شهدای قلب نیز اعزام شد.

موسوی ادامه داد: تلاش‌های کار درمان بیمارستان نیز منجر به احیا نشد.

وی تصریح کرد: اعلام بیان علت اصلی فوت مربوط به پزشکی قانونی است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.