آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

سخنگوی یونیسف: اوضاع شمال غزه وحشتناک است

سخنگوی یونیسف اوضاع در شمال غزه را وحشتناک توصیف کرده و گفت که جان کودکان علاوه بر گلوله و موشک با شرایط معیشتی در خطر است.

سخنگوی یونیسف: اوضاع شمال غزه وحشتناک است
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، تیس انگرام سخنگوی سازمان یونیسف در غزه در گفتگو با شبکه خبری الجزیره بنابر شهادت شاهدان و کارمندان این مؤسسه، اوضاع شمال منطقه غزه را وحشتناک توصیف و تاکید کرد که خدمات امدادی به علت موشک باران و تک تیراندازها و نفوذ به بیمارستان کمال عدوان متوقف شده است.
 
وی ادامه داد که کودکان مجروح در نتیجه انفجارها پشت سر هم به بیمارستان آورده می‌شوند، ولی امدادرسانی در بیمارستان متوقف شده است.
 
این مقام سازمان ملل متحد می‌افزاید: همکاران ما شاهد کودکانی هستند که به دنبال غذا می‌گردند و برای گرم کردن خودشان مواد پلاستیکی را جمع می‌کنند.
 
وی ادامه داد که جان کودکان نه تنها در نتیجه گلوله‌ها و موشک باران‌ها، بلکه در نتیجه شرایط مصیبت بار معیشتی در خطر است.
 
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که پیش از بمباران بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه هشداری صادر نشده بود. در این حملات هوایی رژیم صهیونیستی دستکم ۳۹ نفر را به شهادت رساند که شامل دست کم بیست نفری می‌شود که در چادرهای آوارگان در جنوب منطقه اسکان داشتند و به آتش کشیده شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.