آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

گذشت شاکی در پرونده مالی میلیاردی

پرونده‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با تلاش و مساعی کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان اصفهان به سازش ختم شد.

گذشت شاکی در پرونده مالی میلیاردی

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: پرونده‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با تلاش و مساعی کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان اصفهان به سازش ختم شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام اسدالله جعفری با اعلام این خبر گفت: پرونده‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با تلاش و مساعی کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان اصفهان به سازش ختم شد. همچنین شاکی ضمن گذشت در این پرونده نیمی از طلب خود را نیز بخشید و محکوم علیه نیز پس از سازش و تحمل یک سال حبس، از زندان آزاد، و پرونده مربوطه نیز مختومه شد.

وی ضمن تشکر از مردم نیکوکار و نوع­دوست استان که همواره در امور خیر و دستگیری از نیازمندان بویژه مددجویان زندان پیشتاز بوده‌اند، افزود: یکی از اقدامات بسیار خوب در شوراهای حل اختلاف، تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های مالی است که نتایج خوبی نیز در این رابطه به دست آمده‌است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.