آخرین خبرآیت‌الله العظمی وحید خراسانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند
10بازدید
۱۴

ماجرای جنجال مراسم تجلیل رئیس جمهور از مدال‌آوران چه بود؟

حضور فوتبالی‌ها در ردیف اول مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیک از سوی رئیس جمهور، حسابی جنجال‌ساز شده است.

ماجرای جنجال مراسم تجلیل رئیس جمهور از مدال‌آوران چه بود؟

یکی از حواشی مراسم تجلیل رئیس جمهور از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک مربوط به حضور فوتبالی‌ها در ردیف ابتدایی صندلی‌ها بود که موجب ناراحتی بسیاری از مدال‌آوران المپیکی شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس دوشنبه، ۲۶ آذرماه در سالن اجلاس سران برگزار شد و مدال‌آوران پاداش‌های خود را از رئیس جمهور دریافت کردند. این مراسم با یک حاشیه مهم همراه شد و آن حضور برخی فوتبالی‌ها در ردیف اول صندلی‌ها بود!

بسیاری از ورزشکاران و فدراسیون‌ها به خصوص آنها که در پاریس به مدال رسیده بودند، نسبت به این موضوع اعتراض داشتند و برای آنها سؤال بود که چگونه مسئولان رشته‌ای که سال‌هاست رنگ المپیک را ندیده‌اند باید اینگونه مورد احترام قرار بگیرند.

در واقع انتقاد به وزارت ورزش و نهاد ریاست جمهوری بود که چطور چنین چینشی را تدارک دیده بودند، اما در واقعیت موضوع به شکل دیگری بوده است.

قرار بر این بود که برخی از پیشکسوتان در این ردیف صندلی بنشینند و بقیه فدراسیون‌ها و قهرمانان در ردیف‌های دیگر تا اینگونه هیچ حاشیه‌ای ایجاد نشود، اما بی نظمی ایجاد شده سبب شده برخی مسئولان تدارکات مراسم، فوتبالی‌ها را در ردیف اول قرار دهند.

این بی نظمی قطعاً انتقادبرانگیز است، چرا که به نظر می‌رسد مسئولان مربوطه نیز محو جذابیت فوتبال شده بودند و یادشان رفته که در دوره‌های اخیر این رشته حتی نزدیک به المپیک هم نشده است.

به هرشکل اگر چه این اشتباه سهواً رخ نداده، اما مسئولان برگزاری باید زین پس مراقب چنین مسائلی باشند، چراکه قطعا باید میان رشته یا رشته‌هایی که هر دوره روی سکوی المپیک هستند و رشته‌ای که المپیک برایشان رویاست تفاوت باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۱ ۰۷:۴۷

شنیدم یزدانی رو هم راه ندادن

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۳۰ ۱۴:۱۵

به پهلوان حسن یزدانی که توهین کردن حسابی

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۳۰ ۱۱:۳۶

حسن یزدانی با ده مدال

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۳۰ ۰۶:۰۹

سهواً فوتبالی‌ها جلو نشسته‌اند؟ نه حانم! اینان پولدارهای ایرانند و هر حا روند که اشرافیت باشد جایشان روی سر!!!

حسن۱۴۰۳/۰۹/۳۰ ۰۱:۳۲

لمپنهای دور قلعهدنویی ( یعنی محافظاش) از ریئس جمهور بیشتره ، بالاخره تیم رو تو‌جام ملتها اوت کرد کارنامه مسابقاتش افتضاحه ، تاج هم م?که صد پله بدتر بایدهم جلو بشینن فقط کاشکی کیروش رو هم‌دعوت میکردن اخه اونم سه اوتی تو جام جهانی و دوتا تو جام ملتها داشته رکوردار اوتیه حیف شد نیاوردنش ??

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۱۷:۰۳

آقای پزشکیان به نظر کارشناسان خیلی اهمیت میده ، حتما دست گل کارشناسان بوده ، خودش که نظری نداره .

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۱۳:۳۸

تو اين مملكت هرچه كمتر كار كني، هر چه بيشتر ضعيف باشي و گند بزني، هرچه بيشتر دانسته يا ندانسته خيانت كني، هرچه بيشتر شعار بدي و عمل نكني و خلاصه هرچه كوتوله تر باشي بالاتر ميري و عزيز تر ميشي.

مرندی۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۱۰:۴۸

بنده خدا پهلوان حسن یزدانی که به سالن هم راه ندادن

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۱۰:۳۹

به تاج هم یه جایزه میدادید

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۰۹:۵۰

قلعه نویی رو چرا دعوت کردن. مدال المپیک گرفته؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۱۷:۴۴

چون رئیس مافیاست

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۰۹:۵۷

نه تیم ملی رو از آسیایی حذف کرده

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۹ ۰۸:۵۸

به عمد بوده بقیه بهانه است

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۳۰ ۰۹:۰۲

حاشیه سازی ها نباید مشغولمان بکنندحواسمون و حواس مجلس باید خیلی جمع باشه که بازم پروژه ضعیف سازی اقتصادی مردم برای گروگان گرفتن اقتصاد و تحمیل خواسته های غرب و شرق به ایران با شدت بیشتر توسط دولت سوم روحانی در حال انجام هست زودتر باید جلوی این فرایند گرفته شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.