آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

بازی پرسپوليس در نيمه دوم دیدن دارد !

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: اين برد را به هواداران تبريك مي‌گويم اما بايد هميشه مثل نيمه دوم بازي با استيل آذين باشيم.

حبيب كاشاني پس از شكست استيل آذين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحال هستم كه امروز با حضور هواداران بيشتري نسبت به قبل به 3 امتياز بازي رسيديم تا به هدف خود يعني رسيدن به صدر جدول نزديك تر شويم.


به گزارش فارس، وي افزود: در نيمه اول كمي در حد و اندازه خودمان نبوديم اما در نيمه دوم بازيكنان ما از جان مايه گذاشتند و نتيجه‌اش هم اين بود كه با صحبت‌هاي كادر فني به 3 امتياز شيرين رسيديم. من اين برد را به همه هواداران تبريك مي‌گويم.

كاشاني ادامه داد: بايد قبول كنيم استيل آذين تيم خوبي بود و مهره‌هاي خود را به اين بازي رساند. خوشحاليم كه در اين بازي شرمنده هواداران نشديم و به هدف خود رسيديم. اميدوارم در بازي‌هاي آينده نيز اين پيروزي‌ها تداوم داشته باشد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.