آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
13بازدید

بیانیه فدراسیون کوهنوردی درباره سقوط بانوی یخ‌نورد

فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی درباره سقوط و مصدومیت یکی از اعضای تیم ملی یخ‌نوردی در کیش بیانیه‌ای منتشر کرد.

فدراسیون کوهنوردی در خصوص سقوط بانوی یخ‌نورد بیانیه داد

به گزارش تابناک، بیانیه فدراسیون کوه‌نوردی به شرح زیر است:

به اطلاع می‌رساند که در جریان اردوی تیم ملی یخ‌نوردی و درای تولینگ کشورمان جهت آماده سازی برای اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا و جام جهانی پیش‌رو (کره‌جنوبی)، که از تاریخ پنج تا پانزده دی ماه بر روی دیواره یخ‌نوردی پارک برفی پنگوئن کیش جریان داشت، «نسرین عبدالرحیمی» از قهرمانان یخ نوردی ایران و آسیا و یکی از اعضای حاضر در اردو، حین تمرین، متأسفانه دچار سقوط از دیواره شده و آسیب می‌بیند.

بلافاصله پس از این رخداد وی تحت مراقبت‌های لازم پزشکی در بیمارستان «کیش» با نظارت و پیگیری فدراسیون و عوامل اردو قرار می‌گیرد. طی این مدت با هماهنگی خانواده وی (خاصه همراهی‌ها و تلاش‌های ارزنده همسر این یخ‌نورد)، ضمن ارائه گزارش به نهاد‌های ذی‌ربط، تلاش شد بنابر رعایت ملاحظات اخلاقی نسبت به والدین محترم او، عجالتا موضوع رسانه‌ای نشود.

سپس با حضور مسئولین فدراسیون در کیش و بررسی‌های مقتضی، جهت رسیدگی‌های بهتر و اثربخش‌تر، تصمیم بر این شد که با پوشش فدراسیون و رعایت تمامی جوانب پزشکی در نقل و انتقال مصدوم، وی به تهران منتقل شده و در بیمارستان تحت رسیدگی‌های لازم پزشکی و درمان قرار دارد.

بنا بر اطلاع‌یابی لحظه به لحظه فدراسیون از شرایط عبدالرحیمی، وضعیت عمومی وی مناسب است و سایر اقدامات لازم جهت بهبودی کامل وی، در حال انجام است.

علت این رخداد در کمیته‌ی تیم‌های ملی با ارائه گزارش‌ها و مستندات مربوطه و هم‌چنین موارد مطرح شده از سوی سرپرست اردو و همسر این یخ نورد که در همان لحظه در سالن ناظر تمرین وی بوده، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، نسرین عبدالرحیمی قهرمان یخ‌نوردی ایران و آسیا در جریان تمرینات خود در کیش دچار سقوط و آسیب‌دیدگی شده است. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۸:۵۶

این ملاحظات اخلاقی دقیقا یعنی چی،نزدیکتر و محرم تر و دلسوزتر از پدر و مادر مگر کسی هم هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.