آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

به خاطر نشست با سعیدلو؛

افشارزاده از سفر به گوانگجو امتناع کرد!

دبیرکل کمیته ملی المپیک به دلیل نشست با رئیس سازمان تربیت بدنی برای تصمیم گیری در مورد بازی‌های ساحلی عمان از سفر به گوانگجو جهت انجام ثبت‌نام نهایی اعضای کاروان ایران بازماند.

 قرار بود بهرام افشارزاده بامداد روز گذشته یکشنبه عازم گوانگجو شود تا طبق برنامه امروز دوشنبه مراحل ثبت نام نهایی ورزشکاران و همراهان آنها در بازی‌های آسیایی 2010 چین را انجام دهد این در حالی است که مشغله کاری و مهمتر از همه تصمیم گیری در مورد بازی‌های ساحلی عمان و حضور کاروان ایران در بازی‌ها مانع از این سفر شد.

به گزارش مهر، اصغر رحیمی (دبیر ستاد بازی‌های آسیایی و المپیک)، همراه با دهخدا، بابایی و خدابنده لو به نمایندگی از کمیته ملی المپیک ایران راهی گوانگجو شدند تا ثبت نام نهایی اعضای کاروان ورزشی کشورمان را انجام دهند.

بهرام افشارزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: به خاطر مشغله کاری قادر به انجام این سفر نبودم. بهتر آن بود که در ایران می‌ماندم و به کارهای باقی مانده رسیدگی می‌کردم. افراد اعزامی هم در گوانگجو پیگیری کارهای مربوط به ثبت نام نهایی هستند و مشکلی پیش نمی‌آید.

قرار است بهرام افشارزاده طی روزهای آینده نشستی با علی سعیدلو، رئیس سازمان تربیت بدنی داشته باشد تا مورد حضور در بازی‌های ساحلی مسقط عمان تصمیم‌گیری شود.

شانزدهمین دوره بازی‌های آسیایی از 21 آبان‌ماه در گوانگجو آغاز می‌شود و تا 6 آذرماه ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.