آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

اوج نگرانی پرسپولیس برای بازی الهلال

پرسپولیس با تیمی ناقص به مصاف فولاد رفت و نتوانست انتظارات فنی را برآورده کند.

اوج نگرانی پرسپولیس برای بازی الهلال

به گزارش «تابناک» به نقل از ورزش سه، پرسپولیس در شرایطی برابر فولاد قرار گرفت که روند مصدوم دادن‌های این تیم به گرم کردن پیش از بازی هم کشیده شد و امید عالیشاه به علت آسیب دیدگی و احساس درد از زمین مسابقه خارج شد و جای خود را به یاسین سلمانی داد.
 
پرسپولیس در شرایطی یک بازی ۶ امتیازی دیگر را انجام داد که علاوه‌بر محمد خدابنده‌لو که به علت محرومیت غایب بود، سرخ‌ها پنج بازیکن سرشناس دیگر خود را به علت آسیب‌دیدگی در اختیار نداشتند.
 
وحید امیری، اوستون اورونوف، میلاد سرلک، ایوب العملود و در نهایت امید عالیشاه از بازه سوپرجام تا هفته سوم نیم فصل دوم مصدوم شده‌اند و نکته جالب اینکه تمام این پنج بازیکن در طول فصل چند مقطع مصدوم شده‌اند.
 
پرسپولیس برابر فولاد خوزستان با تیمی ناقص عملکرد فنی چشم نوازی نداشت و به خصوص در نیمه دوم کاملا یک تیم بی‌خطر بود. حالا پرسپولیس ساعتی دیگر اهواز را به مقصد ریاض برای بازی الهلال ترک خواهد کرد و نگرانی‌ها با توجه به مصدومان پرتعداد پرسپولیس به اوج خود رسیده است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

زیزیگولو۱۴۰۳/۱۱/۱۳ ۱۱:۱۲

نگران چی هستید؟ شما که هیچوقت توی آسیا هیچی نمیشین . پس استرس نداشته باشین. با خیال راحت برین حذف شین بیایین.

مرتضی۱۴۰۳/۱۱/۱۲ ۲۱:۲۶

به عنوان یک استقلالی انشاالله که استقلال وپر سپولیس رغیباشون رو شکست بدن

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۳ ۱۱:۱۲

امیدوارم رغیباشونو شکست بدن. اما رقیباشون اونارو شکست بدن

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۲ ۱۹:۳۸

یابدم نگران باشین این روزهای خوبتونه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.