جزییات زمان حضور «پیاتزا» در ایران

سرپرست تیم ملی والیبال از استارت تمرینات مردان ایران از فروردین سال آینده خبر داد و اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام شده پیاتزا زودتر از بازیکنان لژیونر در تهران حاضر خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۸۶۷۹۰
|
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱ 03 February 2025
|
326 بازدید

جزییات زمان حضور «پیاتزا» در ایران

به گزارش تابناک به نقل از مهر، مردان والیبال ایران سال آینده در نخستین رویداد بین‌المللی خود با هدایت روبرتو پیاتزا ایتالیایی در رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال سال ۲۰۲۵ شرکت خواهند کرد.

امیر خوش‌خبر سرپرست تیم ملی والیبال ایران درباره برنامه آمادگی این تیم اظهار کرد: روز شنبه ۱۳ بهمن ماه جلسه‌ای با رئیس فدراسیون والیبال و پیاتزا (به صورت آنلاین) داشتیم و روز شمار آماده سازی تیم ملی را نهایی کردیم و مقرر شد پس از هفته اول تعطیلات عید تمرینات تیم ملی با دعوت از بازیکنانی که تیم‌هایشان به جمع چهار تیم لیگ برتر راه پیدا نکرده‌اند، طبق برنامه‌های تمرینی پیاتزا زیر نظر توتولو و مربی بدنساز از سوی کادر مربیان ایرانی آغاز شود.

وی افزود: در اسفندماه پس از پایان مسابقات لیگ برتر لیستی از بازیکنان گروه اول اعلام خواهیم کرد و در جلسه آنلاین با مربی بدنساز ایتالیایی برنامه بدنسازی بازیکنان را در تعطیلات عید به آنها می‌دهیم تا به صورت آنلاین تمرینات خود را در مدت تعطیلی داشته باشند و با آغاز تمرینات با آمادگی نسبتاً بیشتری به اردو ملحق شوند.

سرپرست تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: همچنین در صورت حذف یا پایان کار هر تیم در مسابقات لیگ باشگاهی، بازیکنان ملی پوش آن پس از یک هفته تا ۱۰ روز استراحت به اردو تیم ملی خواهند پیوست و بدین ترتیب جمع اردونشینان در تهران کامل و تکمیل خواهد شد و با پایان لیگ‌های کشور‌های اروپایی لژیونر‌ها و پیاتزا در دهه دوم اردیبهشت ماه در تمرینات تیم ملی در تهران حضور خواهند داشت. البته به احتمال زیاد توتولو خیلی زودتر در تمرینات حضور پیدا خواهند کرد و تمرینات آماده سازی را به صورت مستقیم برگزار می‌کند.

خوش خبر با تاکید بر داشتن زمان کافی برای تمرینات تیم ملی اظهار داشت: تا بازیکنان لژیونر به اردو نیایند، شکل اردو به صورت ۱۰۰ درصدی نخواهد بود، اما چیزی که مسلم است پیاتزا زودتر از لژیونر‌ها در تمرینات تهران حاضر خواهد شد و پیاتزا تمرینات را یک ماه پیش از حضور در اولین هفته لیگ ملت‌ها با حضور تمامی بازیکنان از جمله لژیونر‌ها به صورت رسمی در تهران آغاز خواهد کرد و پس از دو هفته تمرین در پایتخت، ملی‌پوشان راهی ایتالیا خواهند شد. بدین ترتیب می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که فدراسیون برنامه دقیق و کاملی برای حضور تیم ملی در لیگ ملت‌ها تدارک دیده و مشکل زمانی به هیچ عنوان نخواهیم داشت. اگر اشتباه نکنم فکر می‌کنم برای نخستین بار است که بیش از سه ماه مانده به مسابقات برنامه ریزی اردو‌ها و مسابقات به صورت کامل نهایی شده است.

وی تصریح کرد: اردوی برون مرزی تیم ملی از هفتم خرداد (۲۸ می) در ایتالیا آغاز می‌شود و پس از یک اردوی ۵ روزه و دو بازی دوستانه با تیم ملی ایتالیا برای برطرف شدن جت لگ و سازگاری با شرایط زمانی و آب و هوایی، در یک اردوی یک هفته‌ای دیگر مهمان آرژانتین خواهیم بود و دو بازی تدارکاتی با تیم ملی این کشور نیز از ۱۱ تا ۱۷ خرداد (۲ تا ۸ ژوئن) برگزار می‌کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟