آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا

سخنگوی فراجا گفت: مردم به د‌ارابودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکوهای خریدوفروش طلا توجه و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت‌تأثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا با اشاره به اشراف پلیس بر فعالیت سکو‌های مجازی خرید و فروش طلا در کشور، گفت: مردم به د‌ارا بودن و اخذ "نماد تجارت الکترونیکی" در سکو‌های خرید و فروش طلا توجه و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت تأثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

سردار منتظرالمهدی از اِشراف پلیس بر فعالیت سکو‌های مجازی خرید و فروش طلا در کشور خبر داد و افزود: پلیس امنیت اقتصادی فراجا طی یک سال گذشته و به ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتن مبادلۀ تجاری طلا، سکه، شمش و سایر مسکوکات باارزش در فضای مجازی؛ اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به دارایی‌های مردم نموده و با هرگونه خالی‌فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله و برای چندین مؤسسۀ نامعتبر پرونده قضایی تشکیل داده و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری به‌عمل آورده است.

سخنگوی پلیس در پایان تصریح و توصیه اکید کرد که مردم به د‌ارا بودن و اخذ "نماد تجارت الکترونیکی" در سکو‌های خرید و فروش طلا توجه و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت‌تأثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

به گزارش تسنیم، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا روز‌های گذشته گفت: در سال‌های اخیر شاهد فعالیت سایت‌ها و سکو‌های برخط طلای آب‌شده هستیم و با توجه به استقبال صورت‌گرفته از این سایت‌ها و به‌منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی، پلیس امنیت اقتصادی فراجا با همکاری قوه قضائی به این موضوع ورود پیدا کرده است و با توجه به استقبال انجام‌شده از این سایت‌ها و امکان سوءاستفاده‌های احتمالی و جلوگیری از اتفاقات مشابه مثل موضوع کوروش کمپانی و... و به‌منظور دفاع از حقوق شهروندان با حضور نمایندگان بانک مرکزی، اتاق اصناف و سایر سازمان‌های مرتبط و... تلاش داریم با تعریف سازوکار‌های لازم امنیت بایسته را در این حوزه ایجاد و از فرصت‌طلبان اجازه سوءاستفاده را سلب کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.