همسر «بشار اسد» سکوت خود را شکست

اسما اسد (همسر بشار اسد) به سکوت خود پایان داد و اعلام کرد که در گذشته درباره مسائل سیاسی سکوت کرده است.
کد خبر: ۱۲۸۹۳۰۶
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹ 17 February 2025
|
7811 بازدید
|
۷

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، همسر بشار اسد سکوت خود را شکست و برای نخستین بار بعد از سرنگونی نظام بشار اسد مطالبی را مطرح کرد.

اسما اسد همسر بشار اسد با انتشار چند پست در ایکس نوشت: بعد از دوران سکوت، زمان یک آغاز جدید فرا رسیده است. امید و تغییر متوقف نمی‌شوند و ما باید با یکدیگر آغاز کنیم. سوریه با تاریخ ریشه دار خود و زیبایی اش در قلب‌های ما باقی خواهد ماند.

وی اضافه کرد: برای ملت این کشور امنیت و شکوفایی را آرزو دارم و امیدوارم روزهای خوب به سوریه بازگردد. وطن قدرتی است که نابود نمی‌شود. چالش‌ها هر چقدر هم که زیاد باشند حریف مردم سرزمین نمی‌شوند. ما با یکدیگر به سمت آینده حرکت می‌کنیم.

اسما اسد تاکید کرد: طی سال‌های گذشته من در خصوص مسائل سیاسی سکوت می‌کردم و در آینده نیز در این موضوعات مداخله نخواهم کرد. هر روزی که می‌گذرد یک فرصت برای آغازی بهتر است. وطن تنها یک نقطه جغرافیایی نیست بلکه احساسی است که در قلب‌های ما با وجود دوری مسافت، باقی خواهد ماند. هر مرحله درسی در خود نهفته دارد و هر تغییر معنایی. هر انسانی یک مسیر مختص به خود دارد و برخی از این مسیرها اختیاری نیست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
فقط از ایشون زمانی که تو فرودگاه دست تکون می دادن تو ذهنم میاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
به پوتین سلام برسون
گروسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
آفرین بر این بانوی فرهیخته و میهن پرست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
به امیدروزی که رفتن به هرجای کره خاکی آزاد باشه و چیزی به نام مرز و سیم خاردار و دیوار و مانع مرزی وجود نداشته باشه . اللهم عجل لولیک الفرج .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
ایشون مگر فوت نکرده بود به دلیل بیماری سرطان؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
" زیبایی اش در قلب‌های ما باقی خواهد ماند"
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۳۰
باید در دنیا همه چیز که آزادی دیگران را سلب نکند آزاد باشد و و هیچ مرزی در زمین نباشد و یک حکومت جهانی تشکیل شود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟