آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
10بازدید

دیدار ستوده و هادوی با دادستان تهران

بر اساس اين گزارش، دادستان تهران پيش از ملاقات با خانواده‌ها نيز با حضور در زندان با 17 نفر از زندانيان از جمله نسرين ستوده، محمد اوليايي‌فرد و محمدامين هادوي ملاقات كرده بود.

دادستان عمومي و انقلاب تهران در ادامه ملاقات‌هاي هفتگي خود با خانواده‌هاي زندانيان، ظرف روزهاي اخير با جمع ديگري از آن‌ها ديدار كرد.

به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دادسراي عمومي تهران، در اين ديدار اعضاي خانواده زندانيان درخواست‌هاي خود را با عباس جعفري دولت‌آبادي دادستان در ميان گذاشتند و وي در هر مورد دستور بررسي و رسيدگي صادر كرد.

بر اساس اين گزارش، دادستان تهران پيش از ملاقات با خانواده‌ها نيز با حضور در زندان با 17 نفر از زندانيان از جمله نسرين ستوده، محمد اوليايي‌فرد و محمدامين هادوي ملاقات كرده بود.

اين گزارش افزوده است كه در اين ديدارها، زندانيان مسائل و خواسته‌هاي خود را به طور مستقيم با دادستان در ميان گذاشتند و دكتر جعفري نيز حسب مورد با اعطاي مرخصي، تمديد مرخصي و ملاقات زندانيان با اعضاي خانواده موافقت كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.