باگ آیفون:تغییر دیکته iOS «نژادپرست» به «ترامپ»

یک باگ عجیب در آیفون ها سبب شده تاهنگام استفاده از قابلیت دیکته iOS، واژه « نژادپرست» به طور خودکار به ترامپ تغییر کند.
کد خبر: ۱۲۹۰۹۹۷
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ 26 February 2025
|
307 بازدید

باگ آیفون:تغییر دیکته iOS «نژادپرست» به «ترامپ»

به گزارش تابناک به نقل از مهر، به نظر می‌رسد کاربران تیک تاک این مشکل را کشف کرده‌اند که هنگام استفاده از ویژگی صوت به متن در اپلیکیشن‌های اپل مانند «مسیجز» به وجود می‌آید.

هنگامیکه از واژه نژاد پرست استفاده می‌شود، iOS به طور خودکار متن را به ترامپ و دوباره آن را به واژه مورد نظر تغییر می‌دهد. هنوز مشخص نیست دلیل این مشکل چیست. اپل در این باره به نشریه نیویورک تایمز اعلام کرد همپوشانی آوایی بین دوکلمه با وجود آنکه آنها شبیه هم تلفظ نمی‌شوند دلیل اختلال مذکور است.

اما این دلیل نشان نمی‌دهد چرا واژه نژاد پرست، ترامپ نوشته می‌شود که ارجاعی به رئیس جمهور فعلی کشور (دونالد ترامپ) و نه واژه trump است. یکی از کارشناسان هوش مصنوعی که زمانی در «سیری» فعالیت می‌کرد معتقد است شاید این اختلال شوخی یکی از کارمندان اپل باشد.

این مشکل خواه باگ باشد یا شوخی در زمان نامناسبی برای سازنده آیفون به وجود آمده است. اپل روز دوشنبه از سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در ساخت واحد‌های مخصوص سرور‌های هوش مصنوعی خبر داده است. بخش اعظم این سرمایه گذاری که از قبل برنامه ریزی شده بود، پس از دیدار تیم کوک مدیر ارشد اجرایی شرکت با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید انجام شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟