آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
12بازدید

واریز ۲ پاداش برای معلمان در اسفندماه

معاون وزارت آموزش‌وپرورش به تشریح واریز مطالباتی پرداخت که قرار است اسفندماه به حساب فرهنگیان واریز شود.

واریز ۲ پاداش برای معلمان در اسفندماه

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی فرهادی؛ معاون وزارت آموزش‌وپرورش به تشریح آخرین وضعیت پرداخت مطالبات فرهنگیان پرداخت.

وی گفت: اکنون در مورد نیرو‌های شاغل و بازنشسته به‌روز هستیم و پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۲ را پرداخت کرده‌ایم. پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۳ نیز باید در اعتبارات سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی و تأمین شود.

فرهادی در خصوص پرداخت حقوق فرهنگیان گفت: در مورد حقوق مسئله‌ای نداریم و حقوق به همراه سایر کارمندان، و شاید هم زودتر، پرداخت خواهد شد.

پاداش استمرار خدمت فرهنگیان

وی در مورد فرهنگیانی که در شهریور ۱۴۰۳ امکان بازنشستگی داشتند، اما با تمایل خود به فعالیت معلمی ادامه دادند، گفت: به این افراد، یک ماه پاداش در اسفند ماه برابر یک حکم کارگزینی، پرداخت می‌کنیم. تأکید می‌کنم که این پاداش مربوط به بازنشستگان شهریور است، نه مهر.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا این پاداش با حقوق اسفند واریز می‌شود، گفت: خیر، ابتدا حقوق اسفند پرداخت می‌شود و چند روز بعد پاداش واریز خواهد شد.

فرهادی ادامه داد: تعداد این معلمان حدود ۴۰ هزار نفر است و شرط دریافت پاداش، استمرار خدمت در مدرسه (مانند معلم، مشاور، مدیر و معاون) است، نه در بخش اداری.

پرداخت پاداش اضافه تدریس

وی افزود: افرادی که اضافه تدریس داشته‌اند، یک ماه پاداش اضافه تدریس دریافت می‌کنند که به سه بخش تقسیم شده و در ماه‌های بهمن، اسفند ۱۴۰۳ و خرداد ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود. دو سوم این پاداش در اسفند ماه، همراه با حقوق اسفند ۱۴۰۳، پرداخت خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۲۵ ۱۳:۴۸

به من که اضافه کار داشتم چیزی پرداخت نشده

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۲۴ ۱۲:۱۱

پس چرا به بازنشستگانی که تدریس میکنند وجای خالی معلمهارا پر کرداه اند پاداش نمیدن
اونا آدم نیستند

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۲:۵۲

اوه چه پاداش مهمی

محمد۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۲:۱۰

این مبلغ با پاداش با این گرونی دردی را دوا نمی کند ، بلکه نمک پاشیدن بر روی دردهاست! پول که بی ارش شده همه چی هم بی ارزش شد معلمان و کارمندان جایگاهی در جامعه ندارند با این اقتصاد فشل

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۲:۰۸

فقط بلدن آبروی معلم رو ببرن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.