آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

توصیه‌هایی بسیار ساده برای کاهش وزن

جلوی تلویزیون دمبل بزنید. اگر صبح‌ها عادت به دیدن تلویزیون دارید، یک وزنه بردارید و هر بار که آگهی تبلیغاتی پخش می‌شود دمبل بزنید. همین حرکات کم و کوتاه نتایج شگرفی در دراز مدت دارند.

دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: با هر بار خندیدن، دیافراگم 100 حرکت انجام می‌دهد که مساوی 10 دقیقه انجام ایروبیک است. همچنین راه رفتن هنگام صحبت با تلفن همراه روزی 10 دقیقه به تحرک افراد اضافه می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، علاوه بر این، خندیدن محرک متابولیسم و شادی بخش بوده و نوعی ورزش محسوب می شود. بنابراین گزارش این دفتر با اعلام اینکه تحرک داشتن در تمام طول روز، کلید سلامت عمومی و کاهش وزن است، توصیه‌های ساده برای کاهش وزن را چنین برشمرد:

1- حین صحبت کردن قدم بزنید. این قانون را برای خود تصویب کنید که هر بار تلفن همراه یا منزل شما، زنگ می‌خورد در حین صحبت کردن در خانه قدم بزنید. به این ترتیب روزی 5 تا 10 دقیقه به تحرکتان افزوده می‌شود.

2- به جای فرستادن نامه به دوستان و اقوام، به دیدن آنها بروید. بررسی ها نشان داده است کسانی که به جای رفتن و ملاقات کردن دوستان‌شان، به آنها نامه می‌فرستند یا زنگ می‌زنند،( طی 10 سال 5 کیلو )به وزنشان اضافه می شود.

3- جلوی تلویزیون دمبل بزنید. اگر صبح‌ها عادت به دیدن تلویزیون دارید، یک وزنه بردارید و هر بار که آگهی تبلیغاتی پخش می‌شود دمبل بزنید. همین حرکات کم و کوتاه نتایج شگرفی در دراز مدت دارند.

4- قدم‌شمار در دست بگیرید. یک قدم‌شمار در دست بگیرید و میزان قدم‌هایی که در طول روز برمی‌دارید را محاسبه کنید، به این ترتیب زندگی خود را به سادگی به دو قسمت تقسیم می‌کنید: بخش فعال و بخش غیرفعال. محاسبه کنید کدام بخش از زندگی شما بخش وسیع‌تری را به خود اختصاص داده است. با برداشتن قدم‌های بیشتر، کالری بیشتری از دست می‌دهید و سلامت عمومی و سلامت قلب و عروق خود را تضمین می‌کنید.

5- در منزل زمان استفاده از کامپیوتر، روی یک توپ بزرگ نشسته کار کنید. به این ترتیب ماهیچه‌ها و پاهای شما برای حفظ تعادل مجبورند بیشتر فعالیت کنند.

6- در محل کار یک لیوان کوچک داشته باشید. وقتی لیوان شما کوچک باشد مجبورید برای خوردن آب یا چایی، چند مرتبه از روی صندلی بلند شوید و مسافتی را بپیمایید.

7- کالری مصرفی را محاسبه کنید. برخی دستگاه‌ها مثل قدم‌شمار وجود دارد که با محاسبه میزان مسافت و سرعت حرکت، میزان کالری مصرفی را مشخص می‌کند. این دستگاه‌ها می‌توانند مشوق خوبی برای شما باشند.

8- اگر کار شما به گونه‌ای است که نمی‌توانید به اندازه کافی تحرک داشته باشید، سعی کنید زمان تحرک خود را به 2 قسمت در روز تقسیم کنید. مثلا " نیم ساعت صبح و نیم ساعت بعدازظهر این کار را انجام دهید. بررسی‌ها نشان داده این کار سبب تحریک بهتر متابولیسم می‌شود.

9- بخندید. آیا می‌دانستید برای هر خنده، دیافراگم 100 حرکت انجام می‌دهد که مساوی 10 دقیقه انجام ایروبیک است. خندیدن محرک متابولیسم و شادی بخش است. پس بی‌دلیل هم که شده کمی بخندید.

10- ایستاده کار کنید. سعی کنید هر چند ساعت یکبار، 10 دقیقه ایستاده کار کنید. به این ترتیب هم سلامت کمرتان تضمین می‌شود و هم کالری بیشتری می‌سوزانید.

11- اندام‌ها را تکان دهید. وقتی پشت میز کارتان هستید سعی کنید پاها، دست‌ها، انگشتان، مچ و ... را تکان دهید. این کار به سوزاندن بیشتر کالری کمک می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۲۲:۴۳

بهترین کار اینه : کمتر کوفت کنید !!!

حميدرضا۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۱۵:۰۷

عجب اعجوبه هايي هستن اين دفتر آموزش و ارتقاي سلامتي وزارت بهداشت. تو رو خدا بيشتر از اين خودتون رو مسخره نكنيد اين همه درباره فوايد ورزش و تحرك گفته ميشه اونوقت ميگن پاي تلويزيون دمبل بزنيد يا پاي كامپيوتر روي توپ بشينيد يا پشت ميز تكون بخوريد خداوكيلي كدوم عقل سالمي اين حركات عتيقه رو قبول ميكنه ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۱۰:۴۶

با این خبری که شما نوشتید ما کلی خندیدیم هر بند خبرتون کلی به دلیل خنده وزن ما رو کم کرد!

قیس۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۰۹:۴۵

باسلام
اگه براتون امکان داره برای کاهش وزن توضیح بیشتری بدهید مثلاصبحانه ونهاروشام چندکالری باشن خوبه وچجوری میشه به سرعت وزن کم کرد .باتشکر

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۰۹:۴۱

واقعا این توصیه ها جالب بود ولی ساده نبود:
1- اطاق جلسات برای صحبت کردن همراه راه رفتن باید به ورزشگاه آزادی تبدیل شود!
2- برای دیدن دوست یا اقوام باید وقت فراوان و وسیله نقلیه و هزینه زیاد کرد تا حضوری ملاقات کرد که مقدور نیست.
3- جلو تلویزیون چنان یخ می کنی که انگشت جابجا نمی شود چه رسد به دمبل زدن.
4- برای برخی بازنشستگان قابل اجراست ولی بقیه همان وقت هم دارند فکرهای زیاد یومیه و کارهایی انجام می دهند که یادشان به چیز دیگری نیست.
5- ...
6- آبدارچی ناراحت می شود و فکر می کند از نظافت او شک داریم!
7- ...
8- در تهران یک ساعت بیش از سلامتی ارزش دارد و از دست دادن آن مرگ زودهنگام را بیش از چاقی می آورد.
9- آیا می شود خندید؟ بدون سبب باید خندید که سر و کارمان به تیمارستان می کشد و...
10- در اکثر شغلها مقدور نیست.
11- ممکن است با "حرکات موزون" یا توهین به مراجعین اشتباه گرفته شود و سر و کار شخص به جاهای عجیب بکشد!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۰۸:۵۵

ای بابا! خب بجای این همه کار که معلوم هم نیست چقدر کالری را می سوزاند و درگیری فکری هم دارد، برنامه ریزی می کنیم روزی نیم ساعت ورزش درست حسابی انجام می دهیم!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۰۸:۵۳

آقا منظور شما تبليغ با فروش يا خريد دستگاه قدم شمار نيست؟

هدایت اشتری لرکی۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۰۷:۰۴

این توصیه ها که بدرد کارگران و کارمندان دولت نمیخورد. از ما بهتران که امکانات پیشرفته داخلی و خارجی دارند. حالا بفرمایید آیا خودشما که این راهنمایی را درج فرمودید با عنایت به موجودی جیب شریفتان و خرج خانواده محترم اضافه وزن دارید که فکر میکنید ما داریم?

محسن از مشهد۱۳۸۹/۰۸/۱۸ ۰۶:۰۵

خیلی ساده و راحته

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۱۷ ۲۲:۳۵

بهتر از همه اینها این است که آدم روزانه 3 وعده غذا بخورد و در بین آن 3 وعده هم چیزی بجز نوشیدنی (چای یا قهوه) نخورد. اگر این روش عادت فرد بشود عملا هیچ وقت چاقی به سراغش نخواهد آمد چون بین هر دو وعده غذایش حداقل 4 ساعت زمان خواهد بود و در این مدت غذای مصرف شده از بدن خارج شده و روی هم انبار نخواهد شد. ولی مشکل افراد چاق این است که بین وعده های غذا گاها حتی بدون اینکه آگاهانه این کار را بکنند می خورند و این خوردن های اضافی است که موجب چاقی می شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.