به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ سرنشین یک دستگاه خودرو سواری که در روزهای گذشته اقدام به حمله به یک کارگر شهرداری سمنان حین انجام کارکرده بود، توسط پلیس دستگیر و راهی زندان شد.
حجتالاسلام اکبری (رئیس کل دادگستری استان سمنان) در این باره گفت؛ در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و جرح پاکبان شهرداری توسط فردی در بلوار مولوی سمنان، مراتب پیگیری قانونی و بررسی صحت و سقم ماهیّت این موضوع به دادستان مرکز استان دستور داده شد.
وی افزود: پرونده قضایی برای رسیدگی دقیق و قاطعانه به این موضوع در یکی از شعب تحقیق دادسرای عمومی و انقلاب سمنان تشکیل شد، با صدور دستورات قانونی مقام قضایی و همکاری پلیس، ضارب و مالک خودرو شناسایی، دستگیر و تفهیم اتهام شدند و اتخاذ تصمیم و احراز دقیق جرم مستلزم تحقیقات لازم و تکمیل سیر قانونی پرونده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.