«ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه بامداد سهشنبه ضمن تکرار ادعاهای بیاساس، ایران را به نقض تعهدات خود درمورد غنیسازی اورانیوم متهم کرد.
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ بارو در اینباره مدعی شد: «ایران به دنبال سلاح هستهای است و تمام تعهداتی را که در گذشته در مورد غنیسازی اورانیوم متعهد به رعایت آنها شده بود، نقض کرده است».
شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «هیچ راه حل نظامی برای بحران هستهای ایران وجود ندارد».این دیپلمات فرانسوی ادامه داد: «ما از مذاکرات بین ایران و ایالات متحده درمورد برنامه هستهای ایران حمایت میکنیم و با طرف آمریکایی هماهنگ هستیم».
بارو تهدید کرد: «عدم تضمین منافع امنیتی اروپا منجر به بازگشت تمام تحریمهای لغو شده علیه ایران در ۱۰ سال پیش خواهد شد».وی در اینباره اظهار داشت: «بازگرداندن تحریمها مانع از دسترسی ایران به فناوری، سرمایهگذاری و بازارهای اروپایی خواهد شد و ما این را نمیخواهیم».
رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه اضافه کرد: «ما از تلاشهای ایالات متحده در مورد بحران هستهای ایران حمایت میکنیم و امیدواریم که آنها موفق شوند».بارو مدعی شد: «ما از ایران میخواهیم فعالیتهای هستهای خود را کاهش دهد و اقدامات بیثباتکننده خود در خاورمیانه را متوقف کند».
بارو در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: «کره شمالی بدون وقفه به توسعه برنامه هستهای خود ادامه میدهد و باید تحریمهای لازم اعمال شود».وی همچنین افزود: «مسکو در ازای حمایت کره شمالی از روسیه در جنگ علیه اوکراین، چشم خود را بر برنامه هستهای این کشور میبندد. این یک عمل غیرمسئولانه است».
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.