آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
8بازدید
۱

هند تبادل مرسوله‌های پستی با پاکستان را تعلیق کرد

هند هرگونه تبادل مرسوله‌های پستی با پاکستان را اعم از هوایی و زمینی، به حالت تعلیق درآورد.

هند تبادل مرسوله‌های پستی با پاکستان را تعلیق کرد

هند تبادل مرسوله‌های پستی با پاکستان را تعلیق کرد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، همزمان با تشدید تنش‌ها بین پاکستان و هندوستان در پی حمله به گردشگران در کشمیر تحت کنترل هند، این کشور هرگونه تبادل پستی با کشور همسایه را اعم از مسیرهای هوایی و زمینی، تعلیق کرد.

شرکت ملی پست هندوستان که زیر نظر وزارت ارتباطات این کشور فعالیت می‌کند، با صدور بیانیه‌ای تعلیق خدمات پستی بین این کشور و پاکستان را اعلام کرده است.

پیش‌تر دولت هند واردات و ترانزیت کالا از پاکستان را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.

هند به طور مستقیم اسلام آباد را عامل این حمله می‌داند و در سوی مقابل پاکستان هر گونه ارتباط با این حادثه را رد کرده است.

به دنبال این حادثه و تشدید تنش بین دو همسایه هسته‌ای، روابط تیره‌وتار آنها بیش از پیش تحت‌الشعاع قرار گرفته است. طرفین نسبت به اتخاذ سلسله اقداماتی تلافی‌جویانه از جمله لغو برخی معاهدات، بستن حریم هوایی و برگزاری رزمایش‌های هوایی و دریایی علیه یکدیگر اقدام کرده‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

غفار۱۴۰۴/۰۲/۱۳ ۲۰:۲۷

هندخیلی غلط کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.