آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
7بازدید

کم لطفی داوران، مدال را از کاپیتان گرفت

تنها نماینده ایران در رقابت‌های شمشیربازی گرندپری سئول از صعود به نیمه نهایی بازماند.

کم لطفی داوران، مدال را از کاپیتان گرفت

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی فدراسیون شمشیربازی، علی پاکدامن، ملی‌پوش پرافتخار و کاپیتان تیم ملی سابر ایران، به‌عنوان تنها نماینده ایران در رقابت‌های گرندپری سئول ۲۰۲۵ حضور داشت.

پاکدامن که در سید ۱۶ جدول اصلی قرار دارد، صبح امروز (یکشنبه) در نخستین دیدار خود با ژین جان از سنگاپور روبه‌رو شد و با حساب ۱۵ - ۸ به برتری رسید.

پاکدامن در دور بعدی ۱۵ - ۱۳ پارک از کره جنوبی را شکست داد.

روند خوب کاپیتان تیم ملی شمشیربازی سابر ادامه داشت و وی توانست مقابل سباستین پاتریک از فرانسه که رنک ۲ جهان است با حساب ۱۵ - ۱۳ پیروز شود و به یک چهارم نهایی برسد.

وی در این مرحله با لوکا کوراتولی از ایتالیا دیدار کرد و در حالی که تیم داوری کم لطفی زیادی در حق کاپیتان تیم ملی شمشیربازی سابر داشت، در نهایت بازی ۱۵ بر ۹ به سود سابریست ایتالیایی به پایان رسید.

بدین ترتیب علی پاکدامن با سه پیروزی و یک شکست، در مرحله یک چهارم نهایی به کار خود پایان داد.

۱۹۵ سابریست برای حضور در گرندپری سئول ثبت نام کرده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۴ ۱۸:۲۱

کاپیتان علی خدا قوت.فدای سرت

احد۱۴۰۴/۰۲/۱۴ ۱۳:۰۳

تا وقتی میبریم همه چی خوبه و گل و بلبل ! همیکنه باختیم میشه ناداوری و کم لطفی داوران و زمین نامساعد و...!

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۴ ۲۱:۰۹

نمیدونی حرف نزن. در شمشیرزنی دست داوران برای اعمال نفوذ زیاده و چندین بار فساد مالی در ابعاد جهانی خبرساز شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.