آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

طارمی رکورد تاریخی علی دایی را شکست

فینال لیگ قهرمانان اروپا پس از سال‌ها دوباره با حضور یک ستاره ایرانی مواجه خواهد شد. این رویداد مهم می‌تواند نقطه عطفی برای فوتبال ایران باشد.

طارمی رکورد تاریخی علی دایی را شکست

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه، علی دایی همیشه عنوان کرده که دوست دارد رکورد‌های او شکسته شود و پس از اینکه رکورد آقای گلی او در فوتبال جهان توسط کریستیانو رونالدو تصاحب شد، با خوشحالی نسبت به آن واکنش نشان داد، اما افتخار حضور یک ایرانی در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز که تنها برای او به دست آمده بود هم حالا توسط مهدی طارمی فتح شد.

مهدی طارمی همراه با پورتو پرتغال تا مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا آمده بود، اما فرصت حضور در نیمه نهایی و به طبع فینال را نداشت و نتوانست مثل علی دایی شانس حضور در دیدار پایانی چمپیونز لیگ را به دست بیاورد، اما سه‌شنبه شب این اتفاق بزرگ برای او در یک بازی به یادماندنی و تاریخی در استادیوم جوزپه مه‌آتزا مقابل بارسلونا رقم خورد.

ستاره ایرانی اینتر پس از هفته‌های سختی که پشت‌سر گذاشته بود، در دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به زمین آمد و نمایش شایسته‌ای داشت، اما بازی برگشت فرصت خودنمایی برای طارمی بود تا بتواند نقش مهمی در صعودشان به فینال ایفا کند و به رکورد علی دایی برسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۱۸:۵۹

دایی نمونه است

شیرزاد۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۱۶:۳۴

درود: آقای طارمی افتخار هر ایرانی است ولی علی دایی یک اسطوره است که بنظر نمیرسد شخصیت مانند او در فوتبال کشور و ورزش دیده شود، البته آقای دایی با تیم بایرن مونیخ فکر کنم با تیم منچستر در فینال اروپا حضور داشت و البته با نتیجه ۳ بر دو بازی را واگذار کردند و دوم شدند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۱۳:۱۵

سلام علی دایی یه دونه است وهیچکسی علی دایی نمیشه عشق به خدا لطفا با این تازه به دوران رسیدها مقایسش نکنید ا

محمد۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۰۹:۵۴

شهریار دوست داشتنی

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۰۹:۲۶

علی دایی واقعا «یه چیز دیگه ست»،
بدون تعصب میگم در جهان همتا نداره.
سمبل انسانیت و شرف. تازه بماند که فوتبال رو هم از ۲۶ سالگی
به تیم ملی دعوت شد وگرنه ده تا مثل رونالدو مسی هم تو گل زده
به پاش نمیرسیدن.
زنده باشی مرد بزرگ.

علی۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۰۹:۱۱

آقای طارمی اگر میخواهد نامش همیشه جاویدان بماند باید همانند پهلوانان نامی همچون علی دایی، رسول خادم و ... به هیچ عنوان وارد جناح بندی های سیاسی نشود تا محبوب دلها بماند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۱۰:۳۸

اتفاقا محبوبیت و شهرت علي دايي و خادم بخاطر مردمي بودن و کنار مردم بودن شان هست نه رکوردها و افتخارات ورزشي شان. علي پروین و دبیر میر اسماعيلي منفور مردم هستند چون پاچه‌خواری می‌کنند اما دايي و حجازي و خادم و وریا غفوری محبوب ملت بوده ودر دل مردم جا دارند

گودرزی۱۴۰۴/۰۲/۱۷ ۰۹:۱۹

مثل دبیر خوبه که شما ناراحت نگردی .چرا از پشتیبانان واقعی مردم واهمه دارید .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.