آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
14بازدید

پشت پرده خبر دستگیری دو قاضی عالی‌رتبه

ادعای بازداشت دو مقام قضایی تهران توسط یک صفحه مجازی معاند، در حالی مطرح شد که تصاویر و شواهد رسمی، حضور فعال آنها در جلسات و همایش‌های اخیر را تأیید می‌کند و کذب بودن این خبر را نشان می‌دهد.

پشت پرده خبر دستگیری دو قاضی عالی‌رتبه

به گزارش تابناک، روز گذشته یک صفحه مجازی تحت عنوان «شب‌نامه» با انتشار مطلبی کذب مدعی شد که چمن‌سرا، سرپرست دادگاه تجدیدنظر استان تهران و تورک رئیس حوزه ریاست دادگستری تهران توسط اطلاعات سپاه بازداشت شده‌اند؛ این در حالی است که امروز تصویر حضور سرپرست دادگاه تجدیدنظر استان تهران در همایش «دسترسی مردم به معاضدت قضایی در پرتو تعامل قوه قضائیه و کانون وکلا» منتشر شده است.

همچنین، مرتضی تورک نیز یکی از اعضای هیئت رئیسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان منافقین است که در روز‌های اخیر نیز جلسه سی و سوم آن با حضور وی برگزار شد که همین امر دلالت بر کذب بودن مطلب منتشر شده از سوی این صفحه مجازی دارد.

با توجه به اینکه این صفحه در هماهنگی کامل با جریان نفاق فعالیت می‌کند، به نظر می‌رسد که منافقین به دلیل برگزاری جلسات دادگاه سرکردگان خود همانند رویه این گروهک، با انتشار مطالب کذب و دروغین به دنبال تخریب چهره قضات هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۰۰:۱۰

معلوم میشه

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۰۰:۰۵

خدا کنه این راست دروغ باشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.