آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

ناو جنگی کره شمالی نیامده غرق شد + عکس

در جریان به آب انداختن دومین ناو از فریگت کلاس چوی‌هیون نیروی دریایی کره شمالی، به دلیل بی‌دقتی در عملیات به آب‌اندازی، رمپ در قسمت عقب جدا شده و ابتدا به گل نشست.

ناو جنگی کره شمالی نیامده غرق شد + عکس

به گزارش تابناک به نقل از پارتیزان، در جریان به آب انداختن دومین ناو از فریگت کلاس چوی‌هیون نیروی دریایی کره شمالی، به دلیل بی‌دقتی در عملیات به آب‌اندازی، رمپ در قسمت عقب جدا شده و ابتدا به گل نشسته و قسمت جلو از رمپ جدا نشده، در نتیجه برخی از بخش‌های کف ناو سوراخ شده و باعث از دست رفتن تعادل ناو شده است.

بر اساس تصاویر ماهواره‌ای، ۱۰ روز پیش فرایند ساخت سازه ناو مذکور در کشتی‌سازی هامبوک در جونگ‌جین در ساحل شرقی این کشور تقریباً به پایان رسیده بوده، اما فرایند تجهیز آن آغاز نشده بود.

بر اساس جدیدترین تصاویر ماهواره‌ای از دومین فریگت از کلاس چوی‌هوین از نیروی دریایی کره شمالی، ناو مذکور در کشتی‌سازی هامبوک در ساحل شرقی پس از فرایند به آب‌اندازی ناموفق (جدا نشدن دماغه)، در ناحیه کف ناو آسیب دیده و به پهلو واژگون شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۰۸:۱۹

میسازند و یاد میگیرند به کوری غربی ها و غربگدایان ! پول دادن و خریدن راحت ترین کارها در دنیاست مهم این است که خودت بسازی

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۳ ۱۰:۰۱

یا می توان قطعات چینی را آورد و سرهم کرد و به اسم
خودرو داخلی، لوازم خانگی داخلی و ... نمایش داد. بعدش حتی می توان به اسم شرکت دانش بنیان معافیت مالیاتی، وام بدون بهره، ارز دولتی و ده ها معافیت دیگر هم گرفت.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۲۱:۲۳

برن مثل کشورهای عربی پول بدن بخرن
چندین برابر قیمت

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۲۱:۰۴

خدا رحمتشون کنه

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۲۱:۰۰

کار هر بز نیست خرمن کوفتن .

رضا۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۱۹:۱۶

حالا معلوم نیست به خاطر این اتفاق چند نفر همراه با خانواده هاشون به اردوگاه کار اجباری برای همیشه تبعید شدند

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۱۹:۰۰

اصل تلاش هست روزی موفق میشن

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۱۸:۵۳

خسته نباشید!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.