آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
2بازدید
۲

دعوت از وزیر خارجه رژیم جولانی برای سفر به روسیه

لاوروف توضیح داد: «بر اساس پیشنهاد کریمانه دوست من هاکان فیدان، در ماه آوریل سال جاری با حضور وزیر امور خارجه سوریه، الشیبانی، در آنتالیا دیداری داشتیم. وی اکنون دعوتنامه ای برای سفر به روسیه دارد.»

دعوتنامه لاوروف، چراغ سبز روسیه به دولت اسد

به گزارش تابناک به نقل از جماران؛ سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که اسعد الشیبانی، همتای سوری وی، برای سفر به مسکو دعوت شده است و بر همکاری با مقامات جدید در دمشق تاکید کرد.

این اظهارات در کنفرانس مطبوعاتی وزیر خارجه روسیه با هاکان فیدان، همتای ترک وی، پس از مذاکرات دو طرف در مسکو، پایتخت روسیه، بیان شد.

لاوروف توضیح داد: «بر اساس پیشنهاد کریمانه دوست من هاکان فیدان، در ماه آوریل سال جاری با حضور وزیر امور خارجه سوریه، الشیبانی، در آنتالیا دیداری داشتیم. وی اکنون دعوتنامه ای برای سفر به روسیه دارد.»

فیدان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک روز سه شنبه اعلام کرد که آنکارا به همکاری با روسیه برای تضمین تمامیت ارضی سوریه ادامه خواهد داد.

وزیر خارجه ترکیه گفت: «ما به تلاش برای رفاه مردم سوریه و وحدت کامل خاک سوریه ادامه خواهیم داد.»

وی با اشاره به اینکه با همتای خود لاوروف در مورد وضعیت سوریه گفتگو کرده است و وزرای خارجه برداشتن تحریم ها از سوریه را«اقدامی مهم» دانستند.

فیدان افزود: «مذاکرات در مسکو فرصتی را برای بحث و بررسی مفصل مسائل دوجانبه و منطقه ای با روسیه فراهم کرد.»

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۸ ۰۶:۱۹

اشتباه تایپی پیش میاد وگرنه ربطی به اشد نداشت

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۰۶ ۱۶:۰۸

چه ربطی به اسد داشت؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.