آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
10بازدید
۰

کشف هلی‌شات غیرمجاز در ایست و بازرسی لردگان

دادستان لردگان گفت: با هوشیاری نیروهای سپاه و عوامل ایست و بازرسی بخش مُنج در شهرستان لردگان، یک دستگاه پرنده هدایت‌پذیر (هلی‌شات) و اقلام مشکوک از یک اتوبوس عبوری کشف و توقیف شد.

کشف هلی‌شات غیرمجاز در ایست و بازرسی لردگان

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ اسماعیل باقری گفت: در پی رصد اطلاعاتی و اقدام به‌موقع نیروهای عملیاتی، یک دستگاه پرنده هدایت‌پذیر که به‌صورت پنهانی در اتوبوس جاسازی شده بود، توقیف و پرونده قضائی برای آن تشکیل شد.

دادستان شهرستان لردگان، با بیان اینکه ورود و حمل تجهیزات پروازی بدون مجوز رسمی جرم محسوب می‌شود، افزود: دستگاه قضائی با هرگونه اقدام مشکوک و تهدیدکننده امنیت عمومی با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

باقری در پایان از تلاش‌های پاسداران و بسیجیان مخلص گردان امام حسین علیه‌السلام و عوامل ایست و بازرسی بخش مُنج تقدیر کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.