آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

واژگونی مرگبار خودرو در جاده قم ـ گرمسار

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: در ساعت ۱۷:۴۰ امروز یک دستگاه خودروی سواری ساینا در کیلومتر ۸۸ جاده قم به گرمسار، محدوده چرمشهر، واژگون شد.

واژگونی مرگبار خودرو ساینا در جاده قم ـ گرمسار

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ بهروز خانپور، در این خصوص گفت: این خودرو که در مسیر قم به گرمسار در حرکت بود، پس از واژگونی از ناحیه سقف به دیواره و ستون‌های بتونی کنار جاده برخورد کرد.

وی افزود: این حادثه منجر به فوت ۳ سرنشین خودرو در محل و مجروح شدن ۴ نفر دیگر شد، که بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان مفتح ورامین منتقل شدند.

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور با اشاره به علت این حادثه، تصریح کرد: عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی راننده، عامل اصلی واژگونی خودرو بوده است.

وی از تمامی رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از رانندگی در شرایط خستگی، زمینه وقوع چنین حوادثی را کاهش دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجتبی۱۴۰۴/۰۴/۳۱ ۰۹:۲۱

برای گرفتن گواهینامه رانندگی کلاس های اموزشی بگذارید که مردم را در مورد خطرات رانندگی و هم روش درست رانندگی کردن را یاد بدهد.
من خودم ایران که بودم، هیچکس به من رانندگی یاد نداد و خودم ماشین سوار میشدم و خودم رانندگی یاد گرفتم و البته این کار بسیار خطر ناکی هم بود! چون خیلی از قوانین رانندگی را هم نمیدانستم! البته حدود ۱۶ سالم بود.

جواد۱۴۰۴/۰۴/۳۱ ۰۸:۲۰

سه نفر فوتی و ۴ نفر مجروح یعنی ۷ نفر سرنشین داشت؟ چرا؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.