آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

پس از ۱۱ ساعت تلاش، آتش «ونوس» مهار شد

رئیس سازمان آتش نشانی رشت گفت: سرانجام پس از تلاش ۱۱ ساعته آتش‌نشانی گیلان، حریق در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی مهار شد اما لکه‌گیری همچنان ادامه دارد و آتش‌نشانان همچنان پای کار هستند.

پس از ۱۱ ساعت تلاش، آتش «ونوس» مهار شد

به گزارش تابناک، شهرام مومنی از محل اطفای حریق در منطقه آزاد انزلیا اظهار کرد: حریق مجتمع تجاری ونوس که از صبح امروز آغاز شده بود ساعتی پیش با تلاش نیروهای آتش نشانی کامل مهار شد اما چون دپوی اجناس مستعد اشتعال را در انبارها داریم، همچنان آتش‌نشانان پای کار حضور دارند و حدود یک ساعت است که مشغول لکه گیری هستند.

وی با توجه به اهمیت موضوع تیم‌های آتش نشانی از شهرهای همجوار هم حضور یافتند، افزود: از مرکز استان و شهرستان رشت هم بالغ بر ۵۰ آتش نشان با تجهیزات کامل اطفا و پشتیبانی حضور یافتند.

رئیس سازمان آتش نشانی رشت گفت: اخبار و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۰۱ ۰۷:۲۸

به دنبال علت آتش سوزی های مکرر اخیر نباشید همین قطع و وصل شدن برق و نوسانات شدید ولتاژ و امپر در زمان وصل مجدد برق وسایل برقی را مثل بمب منفجر و منجر به آتش سوزی می شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.