آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

بازگشت «ناخداخورشید» به سینماهای ایران

اکران دوباره فیلم سینمایی «ناخداخورشید» ساخته ناصر تقوایی در سینماهای کشور آغاز شد.

بازگشت «ناخداخورشید» به سینماهای ایران

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، اکران فیلم سینمایی «ناخداخورشید» ساخته ناصر تقوایی از دیروز شنبه 11 مرداد در سینماهای کشور آغاز شد.

این فیلم به عنوان یکی از آثاری که در قالب طرح «سینمای ایران برای وطن» روی پرده برمی گردند، اکران می شود. هدف از طرح مورد اشاره که توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا می شود، برای بازخوانی شکوه هویت ایرانی در قاب های ماندگار سینمای کشور عنوان شده است. 

«ناخداخورشید» که ناصر تقوایی قصه آن را با اقتباس از رمان «داشتن و نداشتن» ارنست همینگوی نوشته، سال 1365 ساخته شد.

برنامه اکران این فیلم از 11 تا 31 مرداد عنوان شده و طبق تقویم زیر هر روز از ساعت 16 در سینماهای زیر اکران می شود:

ایران مال ( ۲۸ تا ۳۱ )، باغ کتاب ( ۱۱ تا ۱۴)، راگا ( ۱۹ تا ۲۲)، سیتی سنتر اصفهان ( ۱۵ تا ۱۸)، صبامال (  ۲۴ تا ۲۷)، فرهنگ ( ۲۸ تا ۳۱)، گالریا ( ۱۱ تا ۱۴) ، لوتوس (  ۱۹ تا ۲۲)، ماندانا (  ۱۵ تا ۱۸ )،  مگامال ( ۲۴ تا ۲۷)، ملت ( ۲۸ تا ۳۱) ، موزه سینما ( ۱۱ تا ۱۴) ، هدیش ( ۱۹ تا ۲۲) ، هنر شهر آفتاب شیراز ( ۱۵ تا ۱۸)، هویزه مشهد( ۲۴ تا ۲۷).

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عادل۱۴۰۴/۰۵/۱۳ ۰۹:۴۷

داریوش ارجمند صرف نظر از اظهاراتش در زمان اعتراضات مشخصا در حوزه بازیگری هنرمند بسیار بزرگ و قابلی است در خصوص اهمیت فیلم ناخدا خورشید به عنوان فیلم سینمایی ماندگار یران با درخشش داریوش ارجمند در این فیلم فاخر همین بس که برای گرفتن یک پلان کوچک از روشن کردن سیگار با کبریت با یک دست! ۶ ماه ممارست داشته است.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۳:۰۶

از تلویزیون مرتب پخش شده قهرمان یک دست

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۲:۳۶

متاسفانه جناب حامد بهداد در یک پست اینستاگرامی بازیگری آقای داریوش ارجمند رو زیر سوال بردن. به ایشون پیشنهاد می کنم فیلم ناخدا خورشید رو ببینن تا از روی بازی داریوش ارجمند کمی بازیگری رو یاد بگیرن.

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۲ ۱۱:۲۷

برای بازخوانی شکوه هویت ایرانی!!!!!!

فیلم در مورد اوج خشونت افراد جنایتکار هست و پر از صحنه های خشن

واقعاً از نظر شما هویت ایرانی این هست؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.