آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
10بازدید
۰

واژگونی خودرو زائران در محور امیدیه ـ ماهشهر

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از کشته شدن یک نفر و مصدوم شدن سه تن در پی واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه – ماهشهر خبر داد.

واژگونی خودرو زائران در محور امیدیه ـ ماهشهر

دکتر مهران احمدی بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی پی واژگونی یک دستگاه خودروی پراید حامل زائران اربعین حسینی (ع)، که ساعت ۱۵:۴۷ یکشنبه ۱۹ مرداد در محور امیدیه به ماهشهر رخ داد،‌ یک زن ۵۳ ساله کشته شد.

وی با اشاره به اعزام دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه افزود: همچنین در این حادثه یک مرد ۴۷ ساله، یک دختر بچه ۱۰ ساله و یک زن ۴۷ ساله مصدوم شدند که توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام رضا (ع) امیدیه انتقال یافتند.

گفتنی است، از ابتدای راهپیمایی اربعین حسینی تاکنون در حوزه شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پنج فقره تصادف رخ داده که منجر به مرگ یک زن و مصدوم شدن ۲۳ نفر شده است. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.